Storage

Storage med høj datatilgængelighed

Storage er en vigtig del af det moderne datacenter, hvor mængden af data konstant stiger. Hos Cadesign base har vi en dybdegående forståelse for disse data, og hvordan deres tilgængelighed, f.eks. gennem det rette valg af en storageløsning, kan effektivisere virksomhedsdriften, øge produktiviteten og dermed betyde store konkurrencemæssige fordele.

Fleksibilitet og performance i højsædet

Vi kan sammensætte den helt rigtige storageløsning til din forretning – uanset typen af din virksomhed, branche og størrelse. For at imødekomme både store og små virksomheder udarbejder vi altid skalerbare storageløsninger, der kan vokse med forretningen - både i forhold til kapacitet og performance.
Vores mangeårige erfaring og viden om storage gør, at vi er i stand til at rådgive om løsninger, der maksimerer performance og oppetid.

Fra tradionelle til moderne storage løsninger

Vi kan levere projekter på følgende teknologier: Dell, Lenovo SDS, Lenovo DS Series, V Series, Storwize og StorSelect, HPE NAS, SAN og Unified storage løsninger

Dedikerede FLASH / SSD løsninger som Dell SC Series / Compellent, HPE 3PAR og Nimble storage.

VMware vSAN

Forretningsforståelse der skaber grønne tal på bundlinjen

Storageløsninger hos Cadesign base bliver skræddersyet ud fra din virksomheds behov. Det bevirker, at din virksomhed sikres den optimale hastighed og højst mulige kapacitet. Ydermere betyder det besparelser på strøm, køling og plads.

Du får opsat en businesscase, der påviser både indtjening (ROI) og de besparelser, denne investering medfører.

I et samarbejde med os vil der være fokus på:

  • Omkostningsminimering
  • Produktivitetsmaksimering
  • Den daglige forretningsgang
  • Vedligeholdelse af systemer

Storage hos Cadesign base er det sikreste valg

Vi kan hjælpe dig med alle led i processen; lige fra den rette sizing af storageløsningen, til implementering, opsætning og efterfølgende service. Vi samarbejder med en lang række af de bedste producenter på markedet og kan derved tilbyde et udbytterigt samarbejde, uanset producentpræferencer eller udfordringer i din virksomhed.

Kontakt os nemt via kontaktformularen i siden, eller direkte til Ove Fris, så tager han gerne en uforpligtende samtale med dig omkring dine storage behov. 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000