I kender branchen rigtig godt og kendskabet til vores problematikker er derfor stortKim Arndt BIM & It-ansvarlig - RAVN Arkitektur

 "Jeg kan installere en pc på 45 minutter takket være Cadesign base Deployment Service "

RAVN Arkitektur

 

"Før brugte vi 2-3 timer på installationen af 3 generationer af Autodesk-programmer - Revit og AutoCad. Herefter ca. 2 timer på at installere Office og 3. parts-programmer og tilpasninger. Nu kan jeg formatere en maskine med fuld tilpasning og alle programmer installeret på under 1 time". 

 

For Kim Arndt, der er BIM & It-ansvarlig ved RAVN Arkitektur, er det helt hen i vejret, hvis man som mellemstor virksomhed ikke bruger deployment. Det særlige ved at benytte Cadesign Deployment Service er, at det er skræddersyet deployment og en udvidelse af "almindelig MDT" (Microsoft Deployment Tool). Cadesign base hjælper med at bygge specialdesignede softwarepakker, som så blot skal udrulles på den ansattes maskine.

"Før gik vi rundt manuelt fra maskine til maskine og satte scripts til at køre. I dag sætter vi computeren  til at hente det seneste image på serveren og 45 minutter senere er den klar til brug. Det gør det nemt og hurtigt at formatere en eksisterende computer, der har været brugt af en tidligere medarbejder og sikrer, at en ny medarbejder får en helt nyformateret maskine".

- Kim Arndt, BIM & It-ansvarlig - RAVN Arkitektur

____________________________________________________________________________

Et solidt samarbejde

Det er ikke kun CDS RAVN Arkitektur får hjælp med hos Cadesign base, og der kører et tæt samarbejde, der går mange år tilbage. Én ting er de aftaler og løsninger, Cadesign base leverer, men hvad vigtigere er, at RAVN Arkitektur føler sig trygge ved den erfaring og service, som Cadesign base bringer til bordet. Hvis du spørger Kim Arndt, hvorfor de er kunder i Cadesign base, er svaret klart: 

"I kender branchen rigtig godt og kendskabet til vores problematikker er derfor stort". RAVN Arkitektur har, som så mange andre af vores kunder, en fast it-konsulent tilknyttet, og faktisk er det netop menneskerne bag serverinstallationer og licensaftaler, der er årsagen til, at Cadesign base foretrækkes: "Vi er virkelig godt tilfredse med samarbejdet. Vi har en fast konsulent, jeg kan kontakte direkte, hvilket er en stor fordel. Vi er tæt på konsulenterne og har haft den samme konsulent gennem længere tid, hvilket letter mange opgaver, da vedkommende har et dybere kendskab til vores system".

Skal du også have en erfaren it-konsulent tilknyttet din virksomhed - ring til os og hør nærmere på 8730 0000

Du kan læse mere om Cadesign base Deplayment Service (CDS) lige her

 

 

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000