Vi har kørt deployment i 15 år, og jeg kunne ikke drømme om at gøre det anderledes. Vi bruger et par timer på at installere en ny medarbejder. Selve deployment tager kun tre kvarter, og hvis vi nu ikke havde deployment, så tager det jo 20 minutter bare at installere Revit, så jeg får det helt dårligt ved tanken om, at skulle køre det uden deployment.Mark Ford, Head og IT - KHR Architecture

Deployment

- Spar dyrebar installationstid

I de fleste virksomheder vil medarbejderne have forskellige behov, der knytter sig til den arbejdsfunktion, som de besidder. Hvor nogle programmer er afgørende for én medarbejder, kan samme program være irrelevant for en anden. Alligevel er det ofte sådan, at alle computere i en virksomhed indeholder den samme software. Det er både dyrt og tidskrævende, da der skal rekvireres licenser til alle og programmerne skal opdateres på samtlige maskiner. 

Når en ny arbejdsstation oprettes, skal hvert program installeres et efter et. Det betyder, at det kan tage adskillige timer, ofte en hel arbejdsdag, at oprette en arbejdsstation.

Hent her en hurtig oversigt over fordelene ved en CDS-løsning hos jer

Med Cadesign Deployment Service kan du få opsate din virksomheds arbejdsstationer således, at hver funktionsgruppe har de programmer, der er nødvendige og ikke alt muligt andet. Dette kan være individuelt opdelt eller opdelt i afdelinger/grupper, som eksempelvis grafikere, produktionsmedarbejdere, administration, it osv.

Når der oprettes en ny arbejdsstation installeres al software, der tilhører den ansattes funktionsgruppe, på én gang. Det bevirker, at en ny arbejdsstation kan stå klar til brug på under en time. 

Med en CDS-serveropsætning opnår du altså væsentlige besparelser alene på tiden som den it-ansvarlige skal bruge. Mange kan spare hele dagsværk ved hjælp af BDS.

Der er ligeledes fordele ved CDS, hvis der ofte skal oprettes/geninstalleres arbejdsstationer til nye medarbejdere. Desuden kan den enkelte medarbejder, hvis maskine er "sandet til" relativt hurtigt være tilbage på sporet, frem for, at være sat tilbage én eller måske flere dage. Spørgsmålet er, om den tid er vigtig for jeres forretning?

Uanset størrelsen på din installation har Cadesign base den rette deployment-løsning til jer.

Har du spørgsmål, så sidder vi altid klar til en uforpligtende snak. Vi elsker at dele vores viden om it med dig.

I RAVN Arkitektur har de haft en Cadesign base Deployment Service-aftale længe. Læs mere om, hvordan det effektiviserer deres hverdag her >

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000