Veeam® Cloud Connect

Med Veeam® Cloud Connect™, kan du, implementere den anbefalede 3-2-1 backup-strategi.

Veeam® Cloud Connect henvender sig til virksomheder, der i forvejen benytter Veeam Backup & Replication, og som ønsker en ægte off-site-backup.

Med Veeam® Cloud Connect er det muligt at sende data fra Veeam® Backup & Replication til Cadesign base, hvor data lagres. Løsningen giver nemt og effektivt mulighed for at få opbevaret backupdata på en sekundær lokation.

For at beskytte dig mod hackerangreb på din backupkonsol eller andre utilsigtede sletninger af alle dine sikkerhedskopier - både on premise og i cloud repository, tilbyder Cadesing base Insider Protection - en funktionalitet til beskyttelse af slettet backup.

 

 

Insider Protection - Sikring mod sletning

Når en backup eller et gendannelsespunkt slettes fra Veeam Cloud Repository, flytter Veeam Backup & Replication backupfilerne til en særskilt ‘RecycleBin’ folder.

Veeam Backup & Replication udfører denne operation, hvis der bruges funktioner som ‘Delete from disk’ eller ‘Delete’, der sletter backup fra løsningen.

Desuden gælder det også backupfiler i Cloud Repository, som bliver slettet automatisk fra backupkæden i henhold til den retention-politik, der er defineret i jobindstillingerne.

Når tidsintervallet mellem datoen, hvor backupfilen blev flyttet til ‘RecycleBin’, og den aktuelle dato overstiger 5 dage (Best Practise), sletter Veeam Backup & Replication backupfilen helt fra mappen ‘RecycleBin’.

 

Fordele ved Veeam® Cloud Connect™

Nem og hurtig opsætning
Enkel, nem og hurtig opsætning til CloudGateway og dit eget repository.

End-to-end encryption
Data krypteres igennem en SSL / TSL AES 256-bitforbindelse, inden de sendes til Cloud Repository.

Sikring af data
Data lagres i revisionsgodkendte datacentre og backupsystemer via ISAE 3402. 

Self-Service Recovery
Du administrerer selv Cloud Repository, ligesom det gøres i det lokale repository.

WAN Acceleration*
Giver mulighed for op til 50 gange hurtigere backupkopiering, og reducerer båndbreddeforbruget op til 20 gange.

*Supporteret i Enterprise & Enterprise Plus versioner af Veeam®

En unmanaged løsning 
Du administrerer selv hvilke servere der skal tages backup af, schedulering af backup jobs, retention perioder, mv.

Det betyder bl.a. at du selv:

  • sikrer, at opstart af de planlagte backupjobs er fordelt på en hensigtsmæssig måde, så alle jobs ikke startes samtidig.

  • udfører restore i Veeam® Backup & Replication Manager.

  • overvåger backup jobs og har ansvaret for at reagere, hvis et backupjob fejler.

  • afklarer og håndterer de begrænsninger i understøttelse af OS-versioner og applikationer, som Veeam® Backup & Replication måtte have.


 

Teknisk løsning

Løsningen er baseret på et redundant opbygget storagesystem, på tværs af 2 datacentre i Danmark, som er beskyttet ved f.eks. diskfejl, controller fejl, strømforsyningsudfald, grid power loss, mv.

Udvidelse af Repository
En evt. udvidelse af Repository fortages via en Change Order som sendes til Cadesign base.

Teknologisikring
Cadesign bases underleverandør påtager sig ansvaret for, at de hardware- og softwarekomponenter, der indgår i den samlede backup infrastruktur, er tidssvarende og omfattet af højt beredskab gennem serviceaftaler med hardware- og softwareleverandører.

Servicevindue og kritiske fejl
For vedligeholdelse af backupinfrastrukturen anvendes et fast månedligt servicevindue den anden torsdag i hver måned fra kl. 12:00-16:00, hvor services kan være utilgængelige. Endvidere forbeholdes ret til implementering af kritiske rettelser og ændringer, der vurderes at måtte være nødvendige for fortsat stabil drift.

Guld +
99,8 % tilgængelighed (24/7) i ISAE 3402 Revitionsgodkendte datacentre. Change order for udvidelse af Repository inden for 5 hverdage.

Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk
Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000