Servermiljø

– hjertet i din infrastrukturløsning

Det er alfa omega, at du har en it-løsning, der matcher din virksomheds størrelse og it-behov. Vi håndterer servermiljøer til mindre virksomheder med 5-50 brugere til de helt store løsninger til virksomheder på 500 brugere eller flere. I begge ender er oppetid og skalerbarhed absolutte nøglefaktorer i virksomhedens drift.

Vi samarbejder med ledende hardwareproducenter og distributører, og vi bygger hovedsageligt vores løsninger på DELL EMC, HPE eller IBM-Lenovos hardwareplatform. Løsningerne kan også være hybrider, hvor vi udvælger de bedste servere og det bedste storagesystem til dit behov.

Du kan få din it infrastruktur løsning designet helt traditionelt, bestående af en eller flere server i Cluster med bagvedliggende Storage system – det har vi mange der stadig fortrækker. Men for dem, der vil skridtet videre, kan vi også rådgive, designe og implementere hyperkonvergeret infrastruktur (HCI)-løsning i virksomhedsklassen.

En god serverløsning giver dig følgende fordele:

  • Høj hastighed, så brugerne hurtigt kan tilgå de informationer de søger
  • Driftsstabilitet og høj oppetid på systemerne 
  • Sikkerhed for at løsningen er fremtidssikret 

Vi er eksperter i at sammensætte den helt rigtige serverløsning. Kommer du til Cadesign base, så garanterer vi, at du kommer hjem med den helt rigtige løsning. 

 

Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk
Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000