Det handler om kompetent rådgivning, tillid og tid - det er derfor, vi er hos Cadesign base.Kresten Krogh - Production Manager hos AVK GUMMI

Det faktum, at de kender vores forretning, vores behov og it-setup så indgående, det har kæmpe værdi.Kresten Krogh - Production Manager hos AVK GUMMI

Den største værdi for en virksomhed som AVK GUMMI er, at vi ikke bliver nedprioriteret i kundeporteføljen - tingene bliver løst, og de bliver løst af de samme erfarne konsulenter, og dét er vigtigt.Kresten Krogh - Production Manager hos AVK GUMMI

"Det handler om kompetent rådgivning, tillid og tid - det er derfor vi er hos Cadesign base"

 

 

I 2019 skiftede AVK GUMMI it-leverandør og samarbejdspartner. Det var der naturligvis flere årsager til, men Kresten Krogh, Production Manager hos AVK GUMMI, fremhæver: “Det er primært serviceniveauet, der gør, at vi er endt hos Cadesign base. Jeg er færdig med at blive trukket rundt i manegen fra den ene it-konsulent til den anden. Hos Cadesign base har vi én primær it-konsulent tilknyttet og én i backup. Det betyder, at it-konsulenten kender vores forretning, vores behov, og vi har tillid til, at udfordringer bliver løst, og vi holder os ajour på it-fronten".  

En anden forudsætning for et godt samarbejde it-leverandør og industrivirksomhed imellem er kompetent rådgivning: “[...] og med kompetent mener jeg også, at Cadesign base har kendskab til AVK GUMMI. Vi skal bruge en rådgiver, der forstår vores virksomhed, og som kan skræddersy løsninger til vores specifikke behov. Hos AVK GUMMI er vi ikke it-eksperter og skal heller ikke være det. Derfor har vi brug for sparring, og her er vores KAM i Cadesign base en afgørende faktor", siger Kresten Krogh.

Som i alle brancher er tid også en vigtig ressource hos AVK GUMMI, og erfaringsmæssigt tager opstart lang tid. Som Kresten Krogh pointerer: “Velvidende at en overgang fra én it-leverandør til en anden tager tid, måtte vi lige kigge hinanden i øjnene og sige: ’Okay nu gør vi det, og så må det koste den tid, det nu gør’. Men der er jeg blevet meget positivt overrasket. Overgangen har været helt gnidningsfri. Vi troede, at vi skulle rode med koder, licenser, opsætninger af maskiner og firewalls, men det styrede Cadesign base direkte med leverandørerne, så det har så vist sig, at vi slet ikke skulle bruge så lang tid på overgangen som forventet”.

____________________________________________________________________________

 

Om tillid

“Den største værdi for en virksomhed som AVK GUMMI er, at vi ikke bliver nedprioriteret i kundeporteføljen - tingene bliver løst, og de bliver løst af de samme erfarne konsulenter, og dét er vigtigt”

- Kresten Krogh - Production Manager hos AVK GUMMI

Noget af det, der er mest demotiverende for enhver kunde, er ligegyldighed, sjusk og undskyldninger. For Cadesign base er altafgørende, at kunderne ved, de er prioritet nummer ét. Som Kresten Krogh pointerer: “Vores valg og fravalg er baseret på rådgivning fra vores KAM, Jeppe. Vi følger anbefalingerne næsten hver gang, han fremlægger sine forslag. Vi vil have noget, der er i orden, og det finder Jeppe så til os. Det er jo igen her, hvor man kan finde ud af, om man bliver snydt, eller man tror at noget bliver gjort, som så i virkeligheden ikke bliver gjort, hvilket vi har oplevet tidligere.

Sådan har det på intet tidspunkt været i vores samarbejde med Cadesign base, og det har afgørende betydning for tilliden ”.

Om tætte relationer

Et godt kort på hånden

På spørgsmålet om, hvorvidt Kresten Krogh vil anbefale Cadesign base til kon-kollegaer i industrien er svaret blandet... ikke fordi tilfredsheden ikke er der, men måske endda præcis det modsatte: “Jeg får kompetent rådgivning og udførelse af opgaverne. Før blev vi sendt rundt mellem afdelinger, og her er det alfa omega, at I i Cadesign base kan opretholde den kæmpe værdi det har for os kunder at have en tæt relation til henholdsvis KAM og it-konsulent og det faktum, at de kender vores forretning, vores behov og it-setup så indgående.

Det er faktisk sådan, at jeg med glimt i øjet håber, I ikke vækster, for så risikerer vi jo, at det ’går ud over os’, så at sige.

Onsitedage med den samme konsulent tilknyttet gør virkelig relationen stærkere. Udskiftning i medarbejdere, svingende kompetenceniveauer og det her med at blive sendt rundt i manegen er simpelthen så frustrerende, og det er her, I har et virkelig godt kort på hånden”, slutter Kresten Krogh.

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000