"Vi er i sikre hænder, og vi har altid haft stor tillid til Cadesign base og fulgt alle deres råd med stor succes” Rene Laursen, bygningskonstruktør i Aart architects

 "Vores kompetente konsulent er aldrig langt væk, og dét giver os frihed."

AART Architects

 

”Før Cadesign base havde vi to it-partnere. Den ene stod for vores almindelige it-drift og den anden håndterede de store programmer som Revit og AutoCAD… Det var let at gå over til Cadesign Base for de kan begge dele og meget mere.

Vi behøver ikke tænke på, hvilken løsning der er bedst for os, om vi er fremtidssikret, hvad der kommer af nye opdateringer, trusler og vira og hvordan det hele spiller sammen. Det har vi Cadesign base til. 


Vi har en meget kompetent konsulent, der kommer fast to dage om ugen, og det gør, at vi kan koncentrere os om vores forretning og kernekompetencer og overlade hele it-driften til Cadesign base.  

Cadesign base er også lig med fleksibilitet! Vi har specielle arbejdstider og Cadesign base gør altid alt for, at implementeringer og ændringer ikke påvirker vores daglige drift.”

- Rene Laursen, bygningskonstruktør i AART architects

____________________________________________________________________________

Om AART Architects

Med kontorer i Aarhus, København og Oslo og et dedikeret team på 70 arkitekter, designere og bygningskonstruktører er AART architects en veletableret, skandinavisk arkitektvirksomhed.

Med udgangspunkt i hvert enkelt projekts potentiale udvikler AART architects socialt innovative og økonomisk stærke projekter, der bygger på markedsledende processer og et systematisk arbejde med viden og innovation.

Du kan læse mere om AART Achitects lige her

 

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000