Vi føler os i sikre hænder og rustet til fremtiden...Bo Boje Larsen, Arkitekt MAA, Partner og Administrerende Direktør i 3XN

 "Cadesign er den leverandør, der passer bedst til det vi har brug for"

3XN

 

"Cadesign base er dygtige, fleksible og overholder aftalerne. De har en god viden om, hvad der rører sig inden for it, så når vi træffer beslutninger, har jeg en fortrøstning til, at løsningerne holder i hvert fald de næste tre år.

 

Den konsulent, der er tilknyttet os, er altid åben og imødekommende, og vi har en meget god og klar kommunikation. Han er god til at fange og forstå, hvor vi gerne vil hen - og så kommer han med løsninger, der kan klare det.

Tidligere havde vi selv it-folk ansat, men dem valgte vi at outsource for i stedet at lægge flere opgaver over på Cadesign base. På den måde har vi nogle mennesker, der ikke alene er specialister, men som også altid er opdaterede."

- Bo Boje Larsen, Arkitekt MAA, partner og administrerende direktør

____________________________________________________________________________

OM 3XN

3XN blev grundlagt som Nielsen, Nielsen og Nielsen i Århus i 1986 af arkitekterne Kim Herforth Nielsen, Lars Frank Nielsen (partner indtil 2002) og Hans Peter Svendler Nielsen (partner indtil 1992). Tegnestuen blev hurtigt kendt for to ting: Arkitektur med fokus på det humane og sociale, og projekter med en gennemarbejdet detaljering og et højt håndværksmæssigt kvalitetsniveau.

3XN lægger vægt på nysgerrighed, originalitet og poesi. 3XN skaber arkitektur for mennesker gennem en kompleks tilgang tilpasset brugere og bygherre. De omdanner vision til virkelighed og stræber til stadighed efter at gøre dagens arbejde til morgendagens arkitektoniske arv.

Du kan læse mere om 3XN lige her

 

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000