Cadesign base indgår partnerskab med AI-specialisterne Muninn

Cybersecurity er et teknologisk kapløb – derfor skal arsenalet konstant optimeres.

For én ting har cyberkriminelle til fælles: De er first movers, når det kommer til udnyttelse af de nyeste teknologier. Og med fx ransomware-as-a-service, bliver de bedste lynhurtigt tilgængelige. Derfor er det afgørende hele tiden at have best-in-class-løsninger som en integreret del af sit security-setup.

Hos Cadesign Base er cybersecurity en topprioritet. Og vi opdaterer konstant vores ydelser og produkter, så vi kan sammensætte de optimale løsninger til vores kunder med udgangspunkt i det brede katalog, der ligger i vores Base Security Stack, som samlet leverer en 360°-beskyttelse af både slutbrugere, organisation, datacenter og netværk.

Men ingen kan være de bedste til alting, og derfor har vi en ambitiøs partnerstrategi, hvor vi i fællesskab med de leverandører, der er de absolut førende på deres felt, sikrer, at vores kunder får digitale løsninger, der i alle detaljer er det bedste, markedet kan tilbyde.

Det er grunden til, at Cadesign Base har indgået et partnerskab med AI-eksperterne Muninn, der har udviklet et af markedets bedste AI-løsninger til cybersecurity gennem detektion, analyse, bekæmpelse og håndtering.Partnerskabet betyder, at Cadesign Base kan supplere og understøtte vores Base Security Stack med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML) og integrere Muninns AI-platform med vores kunders digitale infrastruktur. Platformen giver adgang til værktøjer til at neutralisere selv de mest avancerede såkaldte APT'er (Advanced Persistent Threats). Det sker dels gennem udnyttelse af historiske data for identifikation af kendte trusler, men samtidig trænes AI’en løbende gennem ML på realtime-data indhentet på tværs af hele infrastrukturen, så den kan skelne normal fra atypisk adfærd og dermed potentielle angreb.

Muninn leverer AI til det eksisterende cybersecurity-setup gennem sømløs integration.

Om det nye partnerskab med Muninn udtaler Partner og CSO i Cadesign base - Ove Fris:
Det er essentielt for os, at vi gennem tætte samarbejder og partnerskaber kan designe de helt rigtige løsninger og sikre, at vores Base Security Stack kan levere optimal beskyttelse og forsvar. ML/AI er og vil kun vokse som en absolut forudsætning for cybersecurity, og derfor var det oplagt for os at indgå i et tæt samarbejde med Muninn, der står bag den mest avancerede og effektive AI-platform til beskyttelse og bekæmpelse af den cybertrussel, der i omfang og alvor accelerer i et bekymrende tempo”.

Han suppleres af IT-sikkerhedskonsulent - Jesper Skovdal:
Det har samtidig været afgørende dels, at Muninns AI-platform både supplerer og understøtter de eksisterende services, der ligger vi vores Base Security Stack samt, at vi kan sikre vores kunder en løsning, som er 100% integrerbar med deres eksisterende infrastruktur – inklusive alle apps, programmer og devices – og ikke forudsætter, at man selv skal have indsigt i, hvordan ML/AI fungerer. Det er en service, der gør en meget avanceret teknologi umiddelbart gengængelig, og som så at sige passer sig selv og hele tiden bliver bedre og bedre, når vi først har etableret den som en del af infrastrukturen”.

Jesper Skovdal og Ove Fris                                               

For yderligere information om partnerskabet med Muninn og mulighederne for at integrere AI i jeres cybersecurity-setup kontakt Ove Fris - ovf@cadesignbase.dk

Muninn partnerskab

Ja tak, jeg vil meget gerne høre mere om samarbejdet med Muninn, og blive klogere på hvordan vi kan understøtte netværkssikkerheden i vores viksomhed. Skriv blot dine oplysninger ind i formularen, så vil du hurtigts muligt blive kontaktet.

Når du udfylder felterne med dine oplysninger og trykker på "send", accepterer du samtidig vores datapolitik

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000