Velkommen til Cadesign base

Din tilfredshed er vores fornemmeste opgave

Stor eller lille - vi favner dine behov. Hos Cadesign base får du it-rådgivning i øjenhøjde og løsninger, der styrker din forretning.

Cadesign base er specialister i it-infrastruktur, CAD og BIM. Vores forretningsområde dækker hele værdikæden fra rådgivning, design og implementering til drift og support af it-løsninger, hosting, CAD-installationer eller BIM-konvertering. 

For at kunne supportere vores kunder, der hvor de er, er Cadesign base repræsenteret både i Jylland og på Sjælland. 

Vi er certificeret Microsoft partner og samarbejder med markedsledende hardware- og softwareproducenter.

Vores it-konsulenter uddannes løbende og har mangeårig erfaring med Microsoft- og Autodesk-installationer. Det er unikt og derfor kan vi bryste os af, at vi dagligt drifter og supporterer mere end 100 mellemstore og mindre virksomheder og flere end 1000 arkitekter i Danmark.

Cadesign base som arbejdsplads

Medarbejderne er nøglen til Cadesign bases succes. Derfor er det vores vigtigste opgave at være en attraktiv arbejdsplads for de medarbejdere, som bedst kan løfte vores nuværende og kommende udfordringer. 

Vi tror på, at medarbejderne fungerer bedst i et miljø, hvor de har stor indflydelse på det daglige arbejde, og hvor opgaverne er mangeartede. Det kan være opgaver, som løses på tværs af faglige skel, eller opgaver som giver anledning til faglig fordybelse. 

Vi har en virksomhedskultur, der er kendetegnet ved høj troværdighed og ansvarlighed både i forhold til hinanden og i forhold til vores kunder.

Vi lever for at fremtidssikre din virksomhed og hjælpe dig til en sikker it-drift.

Med venlig hilsenLars Jürgensen

Cadesign base har mange års erfaring med it-drift og –support. Lad os gå dit it-setup efter i sømmene og finde frem til, hvordan du kan optimere.

Skriv til os eller book et møde med salgschef Ove Fris.

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, CSO

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000