Microsoft 365 - Business Premium

Alle kender til Microsoft 365, og mange anvender de mest fornødne Office applikationer til at håndtere kommunikationen; Word, Excell Outlook (mail) og så videre.

Mange anvender i dag også Teams, Shairpoint og Onedrive så styringen af projekter glider og adgang til dokumentation forbliver let tilgængelig på tværs af lokationer.

Flere kunne dog få gavn af, at blive løftet op til endnu et niveau, hvor eksempekvis sikkerhed i form af adgangsstyring og informationsbeskyttelse styring på tværs af maskiner kan lette arbejdsgange.


Som Microsoft Partner vil vi gerne hjælpe dig med at undersøge, hvordan din virksomhed kan komme igang med at udnytte flere af de muligheder I måske allerede har adgang til...

Eksempelvis kan du herunder finde en artikel, der beskriver flere af de applikationer, som andre har benyttet sig af, og som kan styrke virksomheden og optimére arbejdsfællesskabet og det vi denne moderne tid kalder PhyGital Workspace - (hybriden mellem det fysiske og det digitale)

Læs artiklen om Phygital Workspace: Indhentet af virkeligheden lige her

 

 Teams

Skulle du også sidde med en lyst til at blive endnu bedre til at facilitere det gode onlinemøde, kan du via følgende link finde en række gode råd, som vi tidligere har beskrevet.

Læs om Det gode onlinemøde lige her


Microsoft 365 - Business Premium

Ja tak, jeg vil meget gerne høre mere om Microsoft 365 - Business Premium, og blive klogere på hvordan en opgradering det kan understøtte vores viksomhed. Skriv blot dine oplysninger ind i formularen, så vil du hurtigts muligt blive kontaktet.

Når du udfylder felterne med dine oplysninger og trykker på "send", accepterer du samtidig vores datapolitik

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000