3D Days Online 2021

Vi gentager succesen og har dette forår hele fem webinare klar til dig der elsker 3D. Læs mere og tilmeld dig allerede i dag.

Køb nu - betal senere

Hold kadencen gennem Corona-krisen med high performance hardware og finansieringsaftale, der giver ro i maven og budgettet. 

Ti timers ekstra support?

Lyder det som noget, du kan bruge i disse Corona-tider, hvor der måske er ekstra run på hjemmearbejdspladserne, remote opkobling og kommunikationsplatformene? 

Microsoft Teams Session

Invitationen til dig, der gerne vil holde gode og udbytterige møder online.
Klik og læs gode råd Teams kan tilbyde. 

Endelig Rhino 7

Det bliver tidligt jul for 3D-modellørene i år, for onsdag d. 9. december lanceres Rhino 7. Læs meget mere her...

Stå sammen - hjemmefra

4 løsningsmuligheder, til dig der gerne vil arbejde fleksibelt. Du er hurtigt i gang også i dine tunge programmer som eks. Revit eller SketchUp.

Er din backup så stærk som du tror?

Hvis din data er vigtig for dig, så er det en god idé, at din backup ikke kun er stærk, men også er tilpasset din virksomhed, og jeres måde at arbejde på.

Vild med spild?

Moderne, ”vandtæt” og fremtidssikret IT-infrastruktur. Få et gratis, uforpligtende #GetModern Infrastructure Assessment i samarbejde med Dell EMC. 

Er din virksomhed sikret mod datatab?

Læs om hvorfor det er en god idé at sikre en ordentlig backup strategi, ligesom det er vigtigt at tegne nødudgange i en bygning eksempelvis i tilfælde af brand...

Styr på dine e-mails? Prøv ComArchive gratis i en måned!

Spændende? måske ikke, men det kan være vigtigt at have styr på sine mails. Drop bekymringerne og lad ComArchive holde styr på dem for dig!

Har du hjertet med i jeres it-transformation?

Dell EMC har lyttet til, hvad IT-afdelingen har på hjerte, og i mange virksomheder er transformation på agendaen. Læs mere lige her

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000