It-sikkerhed

– beskyt din forretning og dine ansatte

Noget af det vanskeligste i forbindelse med it-sikkerhed er alle de svindlere, som kontinuerligt forsøger at trænge ind i dit system, din drift og din pengepung. Trusten om vira der konstant muterer, stigende internetsvindel og flere systemindbrud truer dagligt. Men også dine medarbejdere, der i god tro kobler sig på netværket fra mobile enheder og egne hjemmecomputere, kan kompromittere din it-sikkerhed. Det kan koste uoverskuelige summer og fortrolige data kan falde i forkerte hænder.

Derfor er det vigtigt, at du tænker sikkerhed ind i netværket og hele din infrastruktur.

Uanset behovet i din virksomhed, kan vi hjælpe dig til at få sikkerheden i top. Om du søger hjælp til hosted antispam, firewall og VPN-valideringsløsninger, certifikatløsning, eksempelvis SSL certifikat til dit websted til håndtering af følsomme informationer og dokumentudveksling, står vi klar med en løsning, der favner dit behov.

Vores erfarne konsulenter ved alt, der er at vide, om it-sikkerhed, hvilket sikrer dig optimale løsninger, valide risikovurderinger på eksisterende netværk og at sikkerheden er i top på alle fremtidige netværkdesigns.

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000