Phoenix

ChaosGroups altfavnene dynamiksimulator, som giver dig en all-in-one løsning til Fluid dynamics

Med Phoenix kan du simulere væske, røg, ild, bølger, skumsprøjt, spray, tåge og meget mere. 

Du kan købe Phoenixlicenser såvel som mange andre licenser direkte via webshoppen:

 Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til Cadesign bases 3D-ekspert Claus Nielsen: +45 78796692 eller cln@cadesignbase.dk, så lover vi, at han hjælper dig godt på vej.

KREATIV KONTROL

Du kan relativt hurtigt skabe de effekter, der skal til, for at opnå det bedste resultat uden at gå på kompromis med eventuelle krav og deadlines. Phoenix er bygget til dig som er kreativ 3D-artist, så du intuitivt kan opsætte dynamiske effekter og simuleringer.

Med hurtige pre-sets og opsætning er det let for dig at komme i gang med Phoenix. Den kraftfulde simuleringsmotor giver dig mulighed for at justere simuleringer hen ad vejen, og dermed give dig fuld kontrol over selv de mest komplekse effekter og scener.

Med Phoenix 4-opdateringen fik vi forbedringer og funktioner i simulering af farvegengivelse og i kollisionen mellem aktive elementer`Massive Wave Force´ alt sammen så du hurtigere kan genere de simuleringer, du har brug for i dit projekt, hvad end det er livagtige effekter af røg ved eksplosioner eller bølgebevægelser i bassin.

Phoenix er den del af V-Ray Collection, men kan også købes som separat licens. Du kan finde den i vores webshop, men du er altid velkommen til at tage fat i os. Vi kan også hjælpe med Trial-licenser i kortere eller længere tid.

Phoenix fås til 3DS max og Maya, og det er muligt at købe ekstra Phoenix-nodes, hvis du har store projekter og har brug for at tage flere maskiner i brug, for at opnå ekstra beregningskapacitet

 

www.din3dshop.dk

Besøg vores webshop hvor du finder licenser til Rhino 7, SketchUp Pro, Enscape, Lands Design, KeyShot, VisualARQ og ikke mindst V-Ray

Vil du vide mere?

Om Phoenix eller om andre af vores 3D software-løsninger, så udfyld felterne til højre med din kontaktinformation. Skriv venligst Enscape i emnefeltet, så kontaktes du af en rådgiver hurtigst muligt.


Ved at udfylde og sende os dine kontaktoplysninger godkender du samtidig vores datapolitik.

Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000