3D software - til dig der elsker at projektere!

Når din kreativitet og din måde at arbejde på går op i en højere enhed.

De sidste 25 år hvor Cadesign base har eksisteret har omdrejningspunktet for virksomheden været andres kreativitet. Din kreativitet! Vi har serviceret projekterende arkitekter, igeniører, kontruktører og grafikere med en bred vifte af services inden for IT, således at deres arbejde kunne være blandt de førende i verden.  

Derfor forhandler og servisere vi naturligvis også det ypperste inden for 3D software så som: 

Via ovenstående links eller via menuen kan du klikke dig ind og læse mere om fordelene ved de forskellige 3Dprogrammer. Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har spørgsmål til nogen af programerne eller blot er nysgerrig på at høre mere.

Vi tilbyder naturligvis også 3D Kurser inden for blandt andet Rhino, V-Ray eller 3DS Max. Her dannes hold, der passer til dit niveau, hvor du kan udvikle dine evner uanset om du er nybegynder eller allerede har kendkab til programmerne.

Skal du bare hurtigt have fat i en licens til dit yndlings 3D program, så klik videre til din3Dshop.dk lige her, og hold endelig øje for de næste dage frem er der gode besparelser at finde:

 

Du kan desuden kontakte os via formuaren til højre her på sitet eller ved at henvende dig direkte til vores 3D- afdeling via 3d@cadesignbase.dk.

Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000