Skal din it-infrastruktur være virtuel?

- vær på forkant med den moderne arbejdsplads

VDI er Virtuel Desktop Infrastructure, og det handler kort fortalt om, at dit desktopoperativsystem, typisk Microsoft Windows 10, kører i og afvikles fra et datacenter. Det betyder, at din medarbejder kan ’hente’ hele din it-infrastruktur ned på et device, der ikke er bygget til at kunne køre tunge programmer eller store mængder data. Selv på smartphonen kan du tilgå din arbejdsplads, da al program funktionalitet afvikles fra serveren og ikke fra brugerens klient. Du kan kort og godt tilbyde din medarbejder et langt mere mobilt og fleksibelt arbejdsliv, hvilket bliver fremtidens største fastholdelsesfaktor i medarbejderøjemed.

Datasikkerhed er ikke medarbejderens ansvar

En anden vigtig fastholdelsesfaktor er tryghed på alle platforme. Det må og skal aldrig ligge din medarbejder til last, hvorvidt der er styr på it-sikkerheden i kommunikation, processer og arbejdsgange. Der er klare sikkerhedsmæssige fordele ved VDI: En tyv der stjæler en bærbar computer, der kører via en VDI-opkobling, kan ikke tage data ud af maskinen, fordi der ikke er data på maskinen – de ligger trygt på serveren. Desuden vil vi i analysefasen af dit infrastrukturelle setup finde alle huller og lukke dem igennem infrastrukturdesignet.

Uanset om VDI er vejen frem for din virksomhed eller ej, så anbefaler vi, at du forholder dig til mulighederne ved VDI. Tag en snak med os om VDI set i forhold til dine specifikke behov – 8730 0000 eller salg@cadesignbase.dk

On-prem, hybrid eller hosted VDI? Læs mere her >

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000