Servere

Servere udgør en central del af it-infrastrukturen i alle virksomheder og for at få en skalérbar og fleksibel it-platform, bør dit valg af servere først ske efter grundig undersøgelse og med høj forståelse for mulighederne, samt deres styrker og svagheder.

Serverløsninger hos Cadesign Base tager afsæt i det bedste og mest egnede hardware og software på markedet, som specialkonfigureres med udgangspunkt i din virksomhed og jeres behov.

Servere til alle brancher og størrelser

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, er der brug for en serverløsning, der matcher dit kompleksitetsbehov. Digital transformation bevirker, at mange virksomheder, der før kunne nøjes med meget simple it-installationer, nu også må ty til mere komplekse sammensætninger for at sikre egne data. Cadesign base er specialister i skræddersyede serverløsninger, hvor vores analytiske grundarbejde sikrer, at din serverløsning kan stå distancen og matcher dit behov - også hvis du står med svingende performancekrav. 

Fra traditionelle til moderne teknologiplatforme

Vi kan levere projekter på følgende teknologier: Dell PowerEdge, Dell FX2, Lenovo Tower/Rack System x, Flex Systems Blades,  HPE Blade Server, Apollo High Performance scale-out Computing, HPE Synergy. Både Converged og Hyper Converged løsninger (HCI) eksempelvis et moderne DEll VxRail setup.

Kompetencer der effektiviserer din forretning

For at kunne tilbyde din virksomhed den bedst mulige service og finde frem til den helt rigtige serverløsning er det vigtigt, at vi får en god forståelse for de behov og udfordringer, som din virksomhed står overfor.

Vores erfaring er, at ved at investere lidt af din tid i begyndelsen af denne proces, kan du spares for rigtig meget tid i den samlede løsning.

Alle serverløsninger kan anvendes til virtualisering, hvilket også er med til at effektivisere både it-infrastrukturen i virksomheden og medarbejderne på flere niveauer:

  • Plads
  • Pris
  • Strømforbrug
  • Optimering af licenser
  • Maksimal oppetid

Lav den rigtige investering

Når der tales om servere, er der en sammenhæng mellem pris og kvalitet, men det er vigtigt, at man vælger rigtigt første gang og dermed undgår lappeløsninger og reinvesteringer.

Vi sælger ikke bare varenumre. Vi løser opgaver og guider dig igennem junglen af udbud.

Med over 25 års erfaring har vi hos Cadesign base dyb forståelse for både dagligdagsforretning og projektforretning, samt hvordan samspillet mellem disse skal og bør hænge sammen i en profitabel virksomhed.

Vores mangeårige erfaring med projektsalg gør ydermere, at vi har en bred viden, kan tænke ud af boksen og ikke er berøringsangste, selv hvis opgaven er utraditionel.

Kom på forkant med din serverløsning - +45 8730 0000 eller skriv til os >

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000