Netværk & Sikkerhed

Netværksløsninger og it-sikkerhedstiltag hos Cadesign base tager afsæt i det bedste og mest egnet hardware og software på markedet, som konfigureres helt specielt til den enkelte virksomhed.

Netværk & Sikkerhed udgør en central del af it-infrastrukturen i alle virksomheder og for at få en skalerbar og fleksibel it-platform, bør valget af netværk først ske efter grundig undersøgelse - og med forståelse for mulighederne og alle deres styrker og svagheder. 

Netværk til alle brancher og størrelser

Vi hjælper med at finde den rette netværksløsning ud fra din virksomheds behov - uanset om det drejer sig om lokalt eller trådløst netværk og vi arbejder i tæt samarbejde med markedets førende stratetiske partnere.

Vi tilbyder netværksløsninger indenfor Dell, Lenovo, HPE Aruba, ProCurve samt Brocade.

It-sikkerhed – beskyt din forretning og dine ansatte

Noget af det vanskeligste i forbindelse med it-sikkerhed er alle de svindlere, som kontinuerligt forsøger at trænge ind i dit system, din drift og din pengepung. Vira der konstant muterer, stigende internetsvindel og flere systemindbrud truer dagligt.

Men også dine medarbejdere, der i god tro kobler sig på netværket fra mobile enheder og egne hjemmecomputere, kan kompromittere din it-sikkerhed. Det kan koste uoverskuelige summer og fortrolige data kan falde i forkerte hænder.

Derfor er det vigtigt, at der er tænkt sikkerhed ind i netværket og hele din it-infrastruktur. Cadesign base kan hjælpe med alt fra antispam, firewall og VPN-valideringsløsninger, certifikatløsning til dit websted til håndtering af følsomme informationer og dokumentudveksling.

Vores erfarne konsulenter ved alt, der er at vide, om it-sikkerhed, hvilket sikrer dig optimale løsninger, valide risikovurderinger på eksisterende netværk og at sikkerheden er i top på alle fremtidige netværkdesigns.

Sikkerhedscheck?

Vi tilbyder, i samarbejde med Check Point og SonicWALL, en sikkerhedsanalyse, som giver et overblik over netværkssikkerheden i infrastrukturen.

Mere info om SonicWALL Security Health Check Service

Mere info om Check Point Security Checkup

Tag en uforpligtende snak om netværk og it-sikkerhed med Marni på +45 7879 6683 eller skriv til ham >

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000