Netværk & Sikkerhed

Netværksløsninger og it-sikkerhedstiltag hos Cadesign base tager afsæt i det bedste og mest egnet hardware og software på markedet, som konfigureres helt specielt til den enkelte virksomhed.

Netværk & Sikkerhed udgør en central del af it-infrastrukturen i alle virksomheder og for at få en skalerbar og fleksibel it-platform, bør valget af netværk først ske efter grundig undersøgelse - og med forståelse for mulighederne og alle deres styrker og svagheder. 

Netværk til alle brancher og størrelser

Vi hjælper med at finde den rette netværksløsning ud fra din virksomheds behov - uanset om det drejer sig om lokalt eller trådløst netværk og vi arbejder i tæt samarbejde med markedets førende stratetiske partnere.

Vi tilbyder netværksløsninger indenfor Dell, Lenovo, HPE Aruba, ProCurve samt Brocade.

It-sikkerhed – beskyt din forretning og dine ansatte

Noget af det vanskeligste i forbindelse med it-sikkerhed er alle de svindlere, som kontinuerligt forsøger at trænge ind i dit system, din drift og din pengepung. Vira der konstant muterer, stigende internetsvindel og flere systemindbrud truer dagligt.

Men også dine medarbejdere, der i god tro kobler sig på netværket fra mobile enheder og egne hjemmecomputere, kan kompromittere din it-sikkerhed. Det kan koste uoverskuelige summer og fortrolige data kan falde i forkerte hænder.

Derfor er det vigtigt, at der er tænkt sikkerhed ind i netværket og hele din it-infrastruktur. Cadesign base kan hjælpe med alt fra antispam, firewall og VPN-valideringsløsninger, certifikatløsning til dit websted til håndtering af følsomme informationer og dokumentudveksling.

Vores erfarne konsulenter ved alt, der er at vide, om it-sikkerhed, hvilket sikrer dig optimale løsninger, valide risikovurderinger på eksisterende netværk og at sikkerheden er i top på alle fremtidige netværkdesigns.

Sikkerhedscheck?

Vi tilbyder, i samarbejde med Check Point og SonicWALL, en sikkerhedsanalyse, som giver et overblik over netværkssikkerheden i infrastrukturen.

Mere info om SonicWALL Security Health Check Service

Mere info om Check Point Security Checkup

Vil du gerne vide mere om netværk og sikkerhed, hvad der kunne passe til din virksomheds behov og pris, så udfyld enten formularen nederst på siden eller pop-out formularen til venstre, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive direkte til Ove Fris - +45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk 

Netværk & Sikkerhed

Vi har fingeren på pulsen og mere end 25 års erfaring i at rådgive om it, sikkerhed og netværk til AEC- og indrustri segmentet. Du kan derfor få glæde af, at vi kan trække på konkret og specifik viden inden for din branche med know-how fra vores eksisterende kunders setup. Vi tager højde for vækst og udvikling, og tilbyder dig sparring, levering, opsætning og efterfølgende support og overvågning, alt efter dine behøv og ønsker.

Er det noget du vil høre mere om, så skriv til os, så kan vi tage en snak om jeres forretning.

Ja tak - jeg vil gerne høre mere om Netværk & Sikkerhed

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Netværk & Sikkerhed

Der kan være mange løsninger inden for feltet, men vi vil meget gerne hjælpe dig frem til den eller de løsninger, som passer din virksomhed bedst muligt. Vi er til for at rådgive og vejlede dig så din virksomhed kan stå stærkt og konkurrancedygtigt - ikke kun her og nu, men også i årene fremover.
 

Skriv venligt "Netværk og Sikkerhed" i emnefeltet.

Bemærk - ved at udfylde felterne med dine oplysninger og trykke på "send" accepterer du samtidig vores datapolitik

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000