Digital transformation
– hvordan forholder du dig?

Alle snakker om digital transformation, og det forekommer måske tungt og besværligt, men faktisk er det præcis det modsatte.

Digital transformation ligger i feltet mellem din forretning og dit it-system. Det er uadskilleligt, og det er her mange træder ved siden af. Du kan sikkert svare på, hvad du sælger? Til hvem? Og Hvordan?

Men det ligger i ordet transformation, at der er tale om en gennemgående omlægning af driften og forretningen i din virksomhed. Det starter på et strategisk plan.

Få hjælp til at din digitale transformationsstrategi - ring til os på +45 8730 0000 eller skriv til os >

 

Transformation på strategisk plan

De, der kaster sig ud i små omlægninger, laver lappeløsninger eller generelt ser it-drift og forretning som to ben i virksomheden, vil opleve, at successen bliver derefter. It og forretning er hele det bærende korpus og din hjerne i ét. Digital transformation skal planlægges på et forretningsstrategisk plan - både set i forhold til dine forretningsmodeller og satsningsområder og i forhold til din it-infrastruktur. Hvad sælger du i dag og om 10 år? Hvem sælger du til i dag og om 10 år? Og vigtigst af alt: Hvordan sælger du i dag og om 10 år?

 

Vi forenkler kompleksiteten

Vi kan måske ikke hjælpe dig med en forkromet forretningsstrategi, men vi kan hjælpe dig resten af vejen. I den tætbevoksede jungle af løsninger, hybrider, fagtermer, fordele og ulemper, er det Cadesign base fornemmeste opgave at have det indgående kendskab til alle mulighederne – og det har vi. Vi skal sætte os grundigt ind i din forretning, dine nutidige og fremtidige behov og dit it-setup og på baggrund heraf, designe den rigtige digitale transformationsplan for din forretning. Læs mere om vores rådgivning >

 

Fra tænketank til virkelighed

Digital transformation, når det gøres rigtigt, sikrer ikke blot, at du er ’ajour’ med udviklingen. Det vil styrke din mobilitet, trivsel bland medarbejderne, dit salgsarbejde, dit faktureringsarbejde, din effektivitet – ja, kort sagt hele din forretning og din markedsposition.

Hvordan? Det kræver teknologisk indsigt, procesanalytisk formåen, forståelse for det potentielle minefelt mellem mulighederne og behovet, blotlæggelse af det du vil, og det du gør og viljen til forandring. Sidstnævnte er sværest, da gamle vaner er svære at komme til livs og en organisationskultur kan udradere selv den bedste strategi. Her er din samarbejdspartner nøglen. Det bedste design baseret på den nyeste teknologi, smertefri implementering, gennemgående tests og pædagogisk udrulning er vejen til en reel transformation.

 

Den moderne arbejdsplads

Dit vigtigste aktiv er dine medarbejdere. Der er intet, der er mere omkostningstungt end hyppig udskiftning og kontiunerlig rekruttering. Ydermere går vigtig viden og erfaring tabt, hver gang en medarbejder stopper. Ét redskab til bredere rekruttering og efterfølgende fastholdelse er den moderne arbejdsplads. Fremtiden er mobil, fleksibel og hurtig. Din attraktivitet over for den kompetence medarbejder, der ved, hvad han eller hun er værd, stiger i takt med, hvor meget fleksibilitet, du tilbyder. De skal kunne arbejde hvor som helst, når som helst, på små devices, uden fast arbejdsplads, med absolut datasikkerhed, lynhurtig opkobling og top performance. Hvordan får du fremtidens medarbejder på dit hold?

  • Tilbyd ultimativ mobilitet med virtuelle desktop infrastruktur, VDI, i kombination med fremtidens tyndere klientdevices.

  • Styrk og simplificér kommunikationen med moderne værktøjer såsom Microsoft Teams, SharePoint, SharePoint Workplace, Skype for Business, Flows og PowerApps.

  • Skab tryghed mod alle de it-trusler fremtiden er fuld af med systemer, der fjerner ansvaret fra medarbejderen til ledelsen eller en ekstern partner. 

Digital transformation som paraply

Lad os lige konkretisere. Du har et it-setup, der halter, kører nogenlunde eller performer optimalt. Uanset dit udgangspunk bringer fremtiden muligheder, der vil blive til udfordringer, hvis du ikke imødekommer dem. Hvordan fungerer fildeling hos jer? Hvordan styrer du din performance, så den løbende tilpasses et vekslende behov? Hvordan er du sikret mod de mange it-trusler? Er dit klientmiljø gearet til et øget pres på mobilitet og brugervenlighed? Hvor ligger dine data og hvad gør du, hvis de går tabt?

Digital transformation er paraplyen, der skal sørge for, at du altid går tørskoet. Dermed ikke ensbetydende med, at du skal omlægge hele dit setup. Der er delelementer, der fungerer i dag og fremadrettet og andre der skal optimere nu, snart eller senere. Hovedsagen er og bliver: Forhold dig. Søg rådgivning. Gør det rigtigt fra start og kom ud over de digitale stepper.

For nogle virksomheder giver det rigtig god mening, at flytte dele af eller hele it-driften ud af huset til en ekstern samarbejdspartner. Overvejer du den strategi, kan vi tilbyde dig en rækkes professionelle services på hostingområdet.

 

Kom i gang med din digitale transformation

Se vores High-end it-solutions, vores forretningsområder eller kontakt os for en snak om, hvordan du kommer videre.

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000