Dell VxRail HCI System

Nøglefærdig, hyperkonvergeret VMwarebaseret  virtualiseringssystem

Dell VxRail-enhedsserien forenkler implementering af virtualiserede programmer. Med 73% hurtigere implementering* end en traditionel infrastruktur gør VxRail det muligt for dig at udnytte den kontinuerlige innovation af Dells PowerEdge-platforme og VMware vSAN til, på forudsigelig måde, at udvikle dit VMware-miljø og samtidig opnå et imponerende kapitalafkast på 619 %** over fem år.

  • Skab it-vished med problemfri integration med VMware-økosystemer.
  • Forudsigelig vækst med strømlinet implementering og administration af livscyklus.
  • Kontinuerlig innovation med teknologi, der hjælper dig med at fokusere på dine mål.

VxRail-enheder giver særdeles forudsigelig ydeevne på tværs af millioner af konfigurationsmuligheder til alle HCI anvendelsessituationer.

Basisnoder

VxRail E-serien er lavprofil-noder til eksterne kontorer eller steder med begrænset plads. Hver enhed i serien har en enkelt node pr. 1U-kabinet, hvilket gør det muligt for klyngerne at optimere storage- og databehandlingsressourcer med et lille fodaftryk. Der er desuden mulighed for at udvide med én rackenhedsnode ad gangen. Modeller omfatter VxRail E560 (hybrid) og VxRail E560F (all-flash). Disse er modeller med en eller to processorer, der er baseret på PowerEdge R640-rackserveren.

Højtydende noder

VxRail P-serien er højtydende noder, der er optimeret til krævende workloads, såsom databaser. Hver enhed i serien har en enkelt node pr. 2U-kabinet. Modeller omfatter VxRail P570 (hybrid) og VxRail P570F (all-flash). Disse er modeller med en eller to processorer, der er baseret på PowerEdge R740-rackserveren.

VDI-optimerede noder

VxRail V-serien er grafikklare noder med understøttelse af op til tre grafikacceleratorer til specielle anvendelsesområder, såsom avanceret 2D/3D-visualisering. Hver enhed har en enkelt node pr. 2U-kabinet. Modeller omfatter VxRail V570 (hybrid) og VxRail V570F (all-flash). Disse er modeller med to processorer, der er baseret på PowerEdge R740-rackserveren.

Storagekompakte noder

VxRail S-serien er kapacitetsoptimerede noder med udvidet storage til anvendelsesområder som samarbejde, data og analyse. Hver enhed har en enkelt node pr. 2U-kabinet. Serien omfatter VxRail S570 (kun hybrid), der er baseret på PowerEdge R740xd-rackserveren og fås i en konfiguration med en eller to processorer.

Vi tilbyder komplette end-to-end-services

Det er vigtigt at optimere it-produktlevetiden. Vi har ekspertservices til alle faser i produktlevetiden, der sparer dig tid og ressourcer, reducerer arbejdsbyrden og forbedrer din it-oplevelse.

ProSupport Enterprise Suite

Få frihed til at fokusere på din forretningsomlægning med den supportekspertise og indsigt, som Dell er kendt for over hele verden. Vælg den rigtige support, baseret på vigtigheden af specifikke systemer med tilgængelig automatisk forudsigende analyse, tredjepartssamarbejde og servicekontostyring.

ProDeploy

Med ProDeploy Enterprise Suite kan din virksomhed udnytte den teknologiske udvikling allerede fra dag ét. Du kan trygt lade vores eksperter stå for al implementering, lige fra grundlæggende hardwareinstallationer til planlægning, konfiguration og komplekse integrationer. Med vores komplette udvalg af implementeringsservices og professionelle certificeringer kan du se virksomhedsresultater allerede i dag og endnu flere i morgen. 

Konsulentservices

Konsulentservices giver dig eksperthjælp, så du kan vokse, optimere og omdanne dit it-miljø i dit eget tempo og inden for dit budget. Vi anvender en lang række certificerede konsulenter og teknikere, understøttet af programstyringsteams, der kan levere omfattende teknisk ekspertise. Vi forsikrer dig om, at dit projekt vil blive udført korrekt og til tiden.

Bliv klædt på til fremtiden - book et VxRail-møde lige her >

 

*Kilde: IDC commissioned by Dell EMC, “The Business Value of Modernizing Infrastructure with Hyper-Converged Systems” October 2017. 

**Kilde: IDC Worldwide Converged Systems Tracker, Q4 2017 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000