Få livvagter på din it-sikkerhed

 

... ellers kan det blive en uoverskuelig dyr affære for dig, dine data og din bundlinje. Ja, det lyder som skrækscenarier og skræmmekampagne, men det er desværre den virkelighed, vi lever i.

Derfor har Cadesign base inviteret til webinar 2 gange her i marts 2021 og planlægger endnu en session senere på året.

Vidste du, at...

I samarbejde med Trend Micro og SonicWall vil du få input til det vigtigste inden for it-sikkerhed og hvad du som minimum forventes at gøre dig af tanker for at holde dig foran hackerne.


På en time tager vi dig igennem tre sikkerhedstemaer fra to af markedets bedste sikkerhedsleverandører, og giver dig fornyet indsigt til at håndtere de aktuelle og kommende trusler mod virksomheden.

6 ud af 10 virksomheder

I 2020 er 6 ud af 10 danske virksomheder blevet ramt af minimum én sikkerhedshændelse*.
I særdeleshed er 35% blevet udsat for phishingangreb, og flere af dem har benyttet COVID 19 relaterede budskaber, som har været målrettet den enkelte virksomhed.*

Døren er åben

Man kan ud fra ovenstående udlede, at pandemien har skabt grobund for flere og nye angrebsmuligheder. Cadesign base oplever også, at eksempelvis de mange nye hjemmearbejdspladser og den øgede digitale kommunikation har gjort danske virksomheder mere sårbare end tidligere. Der er simpelthen flere nye indgangsvinkler, hvor cyberkriminelle kan banke på, og vente på der bliver åbnet…

The dark side

Som it-rådgiver for flere af landet førende arkitekt-, entrepanør- og ingeniør-virksomheder, for ikke at glemme flere store industrivirksomheder, sætter vi os ikke kun i kundens sted, men også fjendens. For at være på forkant er det nemlig essentielt at forstå, hvordan hackere opererer i dag og hvad vi er oppe imod. Vi skal simpelthen ind bag fjendens linjer for bedst muligt at kunne forsvare os…

Tænk bare ganske kort på, at de altså ikke læner sig tilbage, men i stedet læner sig frem i kontorstolen, og som et velsmurt damplokomotiv hvert eneste minut, time, dag, uge arbejder sig struktureret og planmæssigt ind på virksomhedernes svagheder. Hele tiden, ja faktisk -hver 39. sekund bliver en virksomhed kompromitteret. Det er almindelige mennesker med familier, fast løn, kantineordninger og en struktureret hverdag, der møder ind på arbejde og bruger deres dag på at ”åbne døre” - og er de låst, går de blot i gang med at lirke, indtil låsen går op…

Men hvad skal man så gøre, tænker du måske?

Du skal naturligvis kontrollere alle svagheder og alle de mulige adgange der er ind til dine data, og du skal gøre det hele tiden. Du Du skal holde dig opdateret på alle sikkerhedsforanstaltninger og sørge for at implementere opdateringer til dit system, systematisk, så du hele tiden er foran og ikke bagud. Du skal sørge for kontinuerligt at tjekke alle filer og scripts, som sendes ind i din virksomhed. For eksempel delte filer og e-mails.
Du skal slet og ret oprette et kontroltårn og sørge for, at der bliver holdt øje med al trafik hele tiden. Desuden skal du sætte ind hurtigt over for angreb, og ligesom med corona opspore smitten og inddæmme skaden så du slipper med mindst mulige mén.

Prisen

Det er alt for uoverskueligt at sikre sig, tænker du måske? Og det er også dyrt. Men spørger du os, kommer det an på, om du har regnet på:

  • Hvor længe kan din virksomhed være ”lukket ned” med helt eller delvist indefrosset data.
  • Hvor meget er du villig til at betale i tilfælde af ransomware, hvis (læs:når) angrebet rammer?
  • Hvor mange gange er du villig til at betale den samme sum, eller mere til?
  • Hvis du helt mister din data, har du så helt styr på, hvor du kan rekvirere en kopi og hvor hurtigt?
  • Hvad koster din medarbejderstab på time- dags- og ugebasis, hvis ikke de kan arbejde?

Vi ønsker at styrke din virksomhed, så du står solidt og stærkt, og ved præcis hvad der kan gøres, når det er én af dine bagdøre, der bliver lirket op næste gang.
På webinaret fremhæves primært to løsninger. Løsninger, som flere af vores eksisterende kunder allerede kender og anvender og som vi derfor kan stå 100% inde for.

Fra Trend Micro belyses XDR, hvor DR står for den "detection and responce" teknologi som løsningen er bygget op omkring. Det er ikke længere nok kun at beskytte sig. Du skal lige såvel kunne agere hurtigt og effektivt, så snart din sikkerhed bliver kompromitteret for at undgå seriøs og altomfattende skade.

Fra SonicWall belyses Cloud App Security, som dækker over en række features, som løsningen hjælper med at beskytte ved hjælp at capture teknologi.

Hvis du vil vide mere, så håber vi du har lyst til at deltage på et af vores webinarer, og ellers kan du altid kontakte os. Så finder vi et tidspunkt, der passer dig til en snak om din it-sikkerhed.

*PwC’s Cybercrime Survey 2020

326 danske virksomhedsledere, it-chefer og sikkerhedsspecialister har deltaget i PwC’s Cybercrime Survey 2020. Undersøgelsen er gennemført med opbakning fra Center for Cybersikkerhed, DI Digital, Finans Danmark, Dansk Erhverv, IT-Branchen, Dansk It, KITA, Rådet for Digital Sikkerhed, ISACA og Bestyrelsesforeningen. Analysen bygger på onlinebesvarelser.

Har du interesse et at deltage i vores næstkommende it-sikkerhedswebinar?
Så skriv Webinar it-sikkerhed i beskedfeltet, og giv os besked, så sikrer vi at du får mulighed for at deltage.

Bemærk - ved at udfylde felterne med dine oplysninger og trykke på "send" accepterer du samtidig vores datapolitik

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000