Vi leverer din it-platform

- så du kan fokusere på din kerneforretning

En stabil og sikker it-infrastruktur er forretningskritisk for en moderne virksomhed – og er ofte både dyr og tidskrævende at vedligeholde. Med Platform-as-a-Service (PaaS) fra Cadesign base får du en komplet it-løsning, hvor hele din it-platform er hosted i et moderne datacenter. Det giver dig mulighed for at fokusere 100 procent på din kerneforretning, mens vi varetager driften af din it.

Du outsourcer ganske enkelt alle din virksomheds servere og it-systemer til Cadesign base, og vi sørger for at vedligeholde, opdatere og sikre din it-platform. Vi garanterer en høj driftssikkerhed og tilgængelighed på platformen, og samtidig yder vi support og service, når du har brug for det.

Vores primære opgave er således at dække alle dine it-behov – og hvis dine behov ændrer sig, tilpasser vi løbende din it-løsning i takt med din virksomheds udvikling, så du får frihed til din virkelighed.        

Din løsning er isoleret i et afgrænset netværk, så der ikke er netværksforbindelse til andre af vores kundeløsninger, og vi tager dagligt fuld imagebaseret sikkerhedskopi (backup), som gemmes i 14 dage (med mulighed for udvidelse til hhv. 30 eller 60 dage mod tilkøb).

Såfremt du ønsker brick-level backup af filer, databaser eller e-mailservere, kan der tilkøbes en backup-optimeret virtuel server, hvorfra du selv kan håndtere din short term og long term brick level backup. Desuden overvåger vi din løsning 24 timer i døgnet og håndterer Microsoft-opdateringer og antivirusbeskyttelse for hypervisor operativsystemerne samt øvrige underliggende infrastrukturservere.

Brug dine eksisterende Microsoft-licenser
Har du allerede investeret i Microsoft volumenlicenser – og har du Microsoft Software Assurance – kan du vælge at benytte disse licenser i din Private Cloud-løsning. Det er altså ikke en barriere for at lægge din it-infrastruktur ud til os, men kræver blot, at du tiltræder en Microsoft Software Assurance License Mobility Agreement, som skal godkendes af Microsoft via din Microsoft licensforhandler, inden du kan gøre brug af licenserne.

Fordelene for dig

  • Fleksibel og skalérbar it-løsning, som kan tilpasses din forretning

  • Frigør interne ressourcer til it-udvikling frem for it-drift

  • Ingen dyre investeringer i fysiske installationer og licenser

  • Nemt og enkelt at justere serverressourcer

  • Stabilt og driftssikkert it-miljø

  • Pay as you grow – du betaler kun, for det du faktisk bruger

  • Fast månedlig ydelse (uden binding)

Teknologien bag
Vores hosting-faciliteter tager afsæt i den nyeste Microsoft-teknologi baseret på Microsoft Private Cloud-platform, og tilbyder 24/7-overvågning, konfiguration, automatisering, antivirus samt opdatering (patch management).

Hos Cadesign base har vi Microsoft-certificerede medarbejdere, der kontinuerligt uddannes for til hver en tid at kunne tilbyde det bedste og nyeste fra Microsofts verden.

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000