Vi leverer din Private Cloud it-infrastruktur

- så du kan fokusere på din kerneforretning

En stabil og sikker it-infrastruktur er forretningskritisk for en moderne virksomhed – og er ofte både dyr og tidskrævende at vedligeholde. Med Cadesign base Hosting Infrastructure-as-a-Service (IaaS) Private Cloud får du en fleksibel og skalérbar løsning, hvor hele eller dele af din virksomheds it-infrastruktur er hosted i et revisionsgodkendt datacenter. Det giver dig mulighed for at fokusere på din kerneforretning og frigøre ressourcer fra it-drift til it-udvikling.

Du styrer selv dit it-miljø, men slipper til gengæld for investeringer i licenser og dyre it-installationer. Det er enkelt og nemt at fjerne, tilføje eller op- og nedjustere dine virtuelle serverressourcer, hvis dit behov ændrer sig. På den måde betaler du kun for det, du faktisk bruger – og du kan løbende tilpasse din løsning i takt med ændrede forretningskrav.

Når du vælger at placere din it-løsning hos Cadesign base Hosting IaaS Private Cloud, har vi ansvaret for, at din it-infrastruktur altid er tilgængelig og opdateret hvad angår fysiske rammer og netværk til og med hypervisor operativsystemlaget, og vi garanterer en høj driftssikkerhed. Din løsning er isoleret i et afgrænset netværk, så der ikke er netværksforbindelse til andre af vores kundeløsninger, og vi tager dagligt fuld imagebaseret sikkerhedskopi (backup) af dine virtuelle servere, som gemmes i 14 dage (med mulighed for udvidelse til hhv. 30 eller 60 dage mod tilkøb). 

Såfremt du ønsker brick-level backup af filer og/eller databaser,  kan du tilkøbe en backup-optimeret virtuel server, hvorfra du selv kan håndtere din short term og long term brick level backup. Desuden overvåger vi din løsning 24 timer i døgnet og håndterer Microsoft-opdateringer samt antivirusbeskyttelse for hypervisor operativsystemerne og øvrige underliggende infrastrukturservere. Hvis du ønsker, at Cadesign base Hosting skal have driftsansvaret for de virtuelle servere, tilbyder vi Platform-as-a-Service (PaaS) Private Cloud.

Brug dine eksiterende Microsoft-licenser
Har du allerede investeret i Microsoft volumenlicenser – og har du Microsoft Software Assurance – kan du vælge at benytte disse licenser i din IaaS Private Cloud-løsning. Det er altså ikke en barriere for at lægge din it-infrastruktur ud til os, men kræver blot at du tiltræder en Microsoft Software Assurance License Mobility Agreement, som skal godkendes af Microsoft via din Microsoft licensforhandler, inden du kan gøre brug af licenserne.

Pay-as-you-grow
Vores løsning tager udgangspunkt i dit behov fra måned til måned. Vi kalder det ”pay as you grow”. Dine serverressourcer (processor, hukommelse og databehov) kan på få minutter justeres op og ned. Samtidig er al internettrafik igennem vores redundante Cisco firewall cluster og 2 x 1.000 Mbit internetforbindelser, ved hhv. Nianet og Telia, og strømforbrug inkluderet i ressourceprisen på vores IaaS Private Cloud-produkter. Herved får du ikke nogle uventede regninger, da alle priser er ”all inclusive”.

Du kan vælge mellem to typer af IaaS Private Cloud-produkter: Delt eller dedikeret Private Cloud-miljø. Ved delte ressourcer deler du hypervisoren med vores øvrige kundeløsninger. Det er den løsning, der giver dig størst fleksibilitet, da du afregnes for faktisk forbrug pr. virtuel server. Ved en dedikeret ressourceløsning køber du ressourcerne i ”puljer”, hvor du selv kan provisionere virtuelle serverressourcer inden for de erhvervede ”pulje”-grænser. 

Fordele ved Cadesign base Hosting iaas private cloud

 • Fleksibel og skalérbar it-løsning, som kan tilpasses din forretning

 • Frigør interne ressourcer til it-udvikling frem for it-drift

 • Nemt og enkelt at justere serverressourcer

 • Ingen dyre investeringer i fysiske installationer og licenser

 • Spar penge på it, strøm, køling mv.

 • Stabilt og driftssikkert it-milø

 • Pay-as-you-grow – du betaler kun for det, du bruger

 • Fast månedlig ydelse

Datacenterfaciliteter

 • It-infrastruktur er placeret i et professionelt og aflåst miljø med døgnovervågning og adgangskontrol

 • Datacentret er sikret med køling, brandslukning redundant strømforsyning inklusiv UPS samt tilslutning til et redundant fibernet

 • Alle hosting-faciliteter tager afsæt i nyeste Microsoft-teknologi baseret på Microsoft Private Cloud-platform

 • Vi tilbyder 24/7-overvågning, konfiguration, automatisering, antivirus samt opdatering (patch management)

Hos Cadesign base har vi Microsoft-certificerede medarbejdere, der kontinuerligt uddannes for til hver en tid at kunne tilbyde det bedste og nyeste fra Microsofts verden.

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000