Hosting

Private Cloud, Public Cloud, Hybrid Cloud, Serverhosting, IAAS (Infrastructure as a service), PAAS (Platform as a service), SAAS (Software as a service), Microsoft Azure, Hosted Exchange, Office 365 og så videre og så videre. Udbudet af hostingtjenester er enormt, og det er ikke ligegyldigt, om du vælger hosting eller ej og hvad du vælger at få hosted. Det kan være forretningskritisk, at du forholder dig til hosting i et konkurrence-, sikkerheds- eller driftsøkonomisk perspektiv.

Hosting eller ej?

Hvorvidt du skal lægge hele eller dele af din it-infrastruktur ud til en ekstern samarbejdspartner, beror lige dele på din forretningssituation, din drift og din strategi. Indblik i din forretning, har du naturligvis, men en korrekt sammensat it-infrastruktur kræver dybdegående kendskab til mulighederne, faldgruberne og fremtidsperspektiverne inden for hosting, og ofte er det også udbytterigt at få analyseret sit it-setup af uvildig partner, der har erfaring med fra beslægtede virksomheder.  

Her er valget af samarbejdspartner afgørende. Cadesign base har 25 års erfaring med it-infrastrukturløsninger, og hosting er én af vores kerneydelser. Det er vores fornemmeste opgave at vide alt, så du ikke behøver.  

Hvis du kan svare ja til én af følgende overvejelser, så vil vi meget gerne tage en snak med dig om din it-fremtid:

  • Jeg har en dyr inhouse it-ressource, som ikke kan holde trit med udviklingen
  • Vores fildeling kører ustabilt og langsomt
  • Jeg er ikke 100% tryg ved vores datalagring og sikkerhed
  • Vores servere er forældet
  • Vores setup er ikke skalérbart i forhold til vores svingende performancebehov
  • Vores setup kan ikke holde trit med vores vækst
  • Jeg har svært ved at styre økonomien på min it-drift
  • Jeg har forbehold i forhold til valg af hostingpartner
  • Jeg føler mig som en lille fisk bland de store i public cloud-sammenhæng
  • Jeg får ikke den support, jeg har brug for

Uanset hvad dit udgangspunkt er, så er det med hosting, som med alt andet – succesen hænger sammen med dit valg af partner og her er tillid og kompetence nøgleord. Kend menneskerne bag, sørg for at det er en partner med en solid forretning, en analytisk tilgang, bred it-erfaring med et kompetent og hurtigt responderende supportteam, der skræddersyer den optimale løsning for dig.

On-prem? Hosting? Hybrid?

Cadesign base er eksperter i at sammensætte den optimale it-infrastrukturløsning, og vi ved, at hosting ikke er one-size-fits-all. Måske er Office 365 – fremtidens samarbejds- og kommunikationsplatform den rette løsning for dig? Eller også er IaaS (Infrastruktur as a service), hvor vi står for den underliggende drift og vedligehold af dele af eller hele din infrastrukturløsning, den private cloud-løsning, der fungerer bedst? Platform as a service (Paas) er hostingløsningen, hvor du outsourcer al it-drift til Cadesign base, således at du kan fokusere 100 % på din kerneforretning, hvilket kan være den mest rentable vej at gå.

Valg af løsning skal ske på et analytisk grundlag med forretning, drift og strategi for øje og lægges i erfarne hænder – og her udemærker Cadesign base sig ved at være top of class i rådgivningsøjemed, kompetencespænd og –niveau samt service og kundeforståelse.

Datasikkerhed

I Cadesign base investerer vi hele tiden i forbedret drift, performance og sikkerhed. Da vi har eget hostingsetup, kan vi helt ekstrardinært tilbyde, at din hostingløsning ligger i et topmoderne datacenter, der er revisionsgodkendt med den nye standard: ISAE 3402 type II - en standard der dækker i hele verden. Det giver en datanærhed at vide, hvor dataene fysisk lagres, men også en tryghed i at vide at vi kan stille i datacenteret på et kvarter.

 

Læs mere om vores hostingydelser: Microsoft 365, IaaS, PaaS, SaaS, Azure og Hosted Exchange

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000