CAD-rådgivning

- vend en it-udgift til en it-investering 

I Cadesign base har vi en unik erfaring og forståelse for CAD og BIM. Vores konsulenter har implementeret servere og udrulningssystemer på CAD- og 3D-systemer siden 1994. Vi har forestået uddannelse af og rådgivning om CAD- og 3D-systemer og udført tilpasning, installation, udrulning af CAD-software, DTP-løsninger og rådgivning inden for BIM-løsninger. Vores kompetencer omfatter alt fra Autodesk, ArchiCAD, Solibri, BIMobject og lignende programmer.

Vi rådgiver ud fra virksomhedens behov i forhold til de projekter, som de arbejder på, de samarbejdspartnere de har, de bygherrer og driftsherrer, der er involveret og den sammensætning af medarbejderkompetencer, der er på stedet. På denne måde sikres du en optimal løsning.

Vores arbejde giver plads og mulighed for at virksomheden kan koncentrere sig om det, de er gode til og lever af, og vi kan hjælpe med til at vende en it-udgift til en it-investering - en merværdi.

Cadesign base håndterer internt et stort produktionsteam af CAD-, DTP- og 3D-virtualiseringseksperter, der dagligt presser systemerne til det yderste. Derfor har vi afprøvet de fleste løsninger på os selv i praksis, inden en engageret og kompetent it-konsulent udfører den hos dig. Herved skabes de bedste forudsætninger for at kunne få et it-miljø, der hænger sammen med din tegnestues faktiske behov.

Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000