Symetri og Cadesign base forstærker deres samarbejde med partnerskab omkring kurser

KØBENHAVN, oktober 2021: Symetri og Cadesign base er glade for at kunne meddele, at de har indgået et partnerskab omkring kurser. Partnerskabet betyder, at en række af Symetris populære kurser målrettet byggeriet nu også udbydes i Aarhus. Ligesom flere af Cadesign bases kurser henvendt AEC segmentet og folk, der arbejder med 3D, udbydes i København.

I vores daglige arbejde med kurser oplever vi en stigende efterspørgsel efter kurser i Aarhus. Vi har længe haft en drøm om at udvide vores kursusforretning til også at omfatte Jylland. Med dette partnerskab bliver vores ønske nu til virkelighed – og vi er stolte af, at have en samarbejdspartner som Cadesign base ombord.”
Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC, Symetri

Cadesign base er specialister i it-infrastruktur, drift og support, sikkerhed og backup. De tilbyder desuden Danmarks mest kompetente 3D rådgivning, salg, assistance, undervisning samt work-flow optimering blandt andet af Rhino, SketchUp, V-Ray og Enscape. Virksomheden drifter og hjælper dagligt over 200 små og mellemstore virksomheder og mere end 2000 arkitekter i Danmark.

Symetri hjælper virksomheder i byggebranchen, på ejendomsmarkedet og i produktionsindustrien med at optimere deres arbejdsprocesser og datahåndtering. Symetri er “Authorised Training Centre” for Autodesk og tilbyder kurser i softwareløsninger som Revit, AutoCad, Bluebeam, Dynamo, 3Ds Max m.fl. Underviserne er alle certificerede, teknisk dygtige – og med en lang og solid erfaring.

Hos Cadesign base har vi store forventninger til partnerskabet omkring kurser. Symetri har dygtige og professionelle undervisere, og vi kan nu sammen kombinere vores solide erfaring, og hjælpe byggebranchen med at optimere arbejdsgange og forenkle datastyring, så vores kunder øger effektiviteten og kan fokusere på dét de brænder for.

Ove Fris, Partner, Cand. Merc., Cadesign base

Partnerskabet mellem Symetri og Cadesign base har til formål at styrke udbuddet af målrettede kurser inden for byggeriet i Danmark. Kursusplanen vil løbende blive udvidet.

Se allerede planlagte kurser her 

Kontakt - Symetri:
Henrik Munk Madsen
Business Area Manager AEC, Symetri
+45 44 22 14 22
henrik.munk.madsen@symetri.com

Kontakt - Cadesign base:
Ove Fris
Partner, Cand. Merc., Cadesign base
+45 78 79 66 95
ovf@cadesignbase.dk

Symetri hjælper innovative virksomheder i byggebranchen, på ejendomsmarkedet og i produktionsindustrien med at optimere deres arbejdsprocesser, håndtere ejendomsdata, forenkle datahåndteringen og forbedre kvaliteten gennem hele projektets livscyklus. Som en pålidelig partner udfordrer vi konstant os selv og vores kunder til at arbejde smartere. Med vores ekspertise, førende teknologi og service tilstræber vi altid at vores kunder opnår en øget konkurrencefordel. We challenge people to work smarter for a better future….

Læs mere på www.symetri.dk

Cadesign base hjælper virksomheder i byggebranchen - primært arkitekter, ingeniører og entreprenører, samt en bred skare af kreative 3D grafikere, med at effektivisere deres arbejdsproces og hjælper dem til at nå deres mål.Værdien i en it-løsning afhænger af om den tager udgangspunkt i brugernes fatiske behov, derfor har vi i mere end 25 år lyttet til kunderne og opbygget en enorm viden, som vi deler ud af til gavn for tegnestuer og brugere, uanset niveau og størrelse. Vi er certificeret Microsoft-partner, og samarbejder med en række markedsledende hardware- og softwareproducenter. Vi har et stærkt hold af dygtige og erfarne IT-konsulenter, der blandt andet er specialiseret i Autodesk installationer. Derfor har vi opnået en unik position i markedet; vi drifter og supporterer over 200 små og mellemstore virksomheder og mere end  2000 arkitekter hver dag.

Læs mere på www.cadesignbase.dk

Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000