”Jeg synes, I skal bruge tryghed, som jeres afgørende salgsargument, for I har hele tiden været et step foran”Indehaver, Bygherrerådgiver og MMT, Jakob Keller | Reeholm og Bredahl

VDI ER FREMTIDEN


Reeholm og Bredahl er rådgivende ingeniører med byggeprojekter over hele landet. De er helt fremme i forhold til energioptimering og miljørigtigt byggeri. 

I 70 år har Reeholm og Bredahl rådgivet, projekteret, konstrueret, tegnet, ledet og supporteret byggerier og for en kompromisløs tilgang til hvert eneste projekt – stort som lille. Samme høje krav stiller de til deres it-setup og it-partner. For Reeholm og Bredahl er det helt afgørende, at it-setup’et er gearet til høje performancekrav og kan håndtere tunge programmer, 3D-projektering i Revit og et stigende mobilitetsbehov. 

For Reeholm og Bredahl var det behovet for udskiftning af server, der var igangsættende faktor for at se nærmere på hele it-setup’et og dermed også it-partner. 

Kardinalpunkterne for Reeholm og Bredahl var krystalklare: ”Vi skal have et it-setup, der er fremtidssikret. Vi er sårbare over for nedetid, lagging og generel dårlig performance, og så vil ikke supporteres af studentermedhjælpere”, fortæller Indehaver, Bygherrerådgiver og MMT i Reeholm og Bredahl, Jakob Keller.

 

Tryghed og oprigtig interesse


At valget af ny it-partner faldt på Cadesign base var baseret på flere faktorer. Bygningskonstruktør i Reeholm og Bredahl, Thomas Skifter har ledet projektet med implementering af nyt it-setup. Han udtaler: ”Vi kendte jo allerede til Cadesign base, og vi vidste, at I har mange tekniske rådgivere i jeres portefølje, der også arbejder med CAD. Og så er der jo faktorer som passion og tryghed, der spiller ind. I opstartsfasen, hvor der var flere it-partnere om buddet, var I de eneste, der gik rundt i huset og spurgte vores ansatte ind til det arbejde, de sidder og udfører. Allerede der føler man en stærk interesse for at løse opgaven bedst muligt for os og en oprigtig interesse i, hvad vi konkret har af behov. I ville ikke bare sælge os en computer. Vi kunne mærke, at I ville opbygge et gennemarbejdet setup til os, som rent faktisk er designet til det, vi laver”.  

 

VDI? Tør vi?


Det er ikke kun i deres virke, at Reeholm og Bredahl har modet til at være first movers, og på opfordring fra Cadesign base har de taget skridtet og gået over til VDI: ”Vi gik egentlig bare efter en traditionel løsning, som vi så sendte ud i konkurrence, og så bød I ind med, at det ville være smart at gå med en VDI-løsning, og vi kunne godt fornemme, at det her det blev fremtiden. Men vi måtte jo gøre op med os selv, om vi turde være first movers på det her. Vi er jo ikke de allerførste, men inden for vores felt og med de programmer, vi kører, er det jo helt nyt. Men hvor var det godt, vi gjorde det”, siger Jakob Keller.

It-sikkerhed og fleksibilitet bliver fremtidens vigtigste parametre


”Vi er også nødt til at forholde os til et stadig større pres på sikkerheden, og her stiller Cadesign base sig forebyggende og ved, hvad der kræves nu og fremover. Det er også betryggende for os at vide, at vores data ligger ude i et datacenter”
, siger Jakob Keller og Thomas Skifter fortsætter: ”Ja og så er der jo noget andet, der gør sig gældende, og det er den forøgede fleksibilitet, vi får, hvor vi synes den gamle løsning var træg. Vi skulle trække store Revitfiler via en VPN-forbindelse og fjernskrivebord og arbejde delvist lokalt med de tunge programmer og delvist remote… Lad mig bare slå fast: Det her kører meget bedre og er meget mere fleksibelt. Desuden kræver det ikke så meget af den enkelte maskine. Vi kan principielt set bruge en meget lille enhed – ja faktisk bare en tablet og en mus, og så kan vi alligevel se det hele, mens vi står ude på byggepladsen … eller i Dubai for den sags skyld".Problemfri implementering


Hvis der er én ting, der kan bremse processen med at implementere nye it-løsninger, så er det den ofte udskældte overgangsfase, men her er Thomas Skifter meget imponeret: ”Det gik virkelig stærkt. Det var rigtig flot arbejde, og der har ikke været nogen komplikationer af nogen art”. Jakob Keller følger op: ”Ja, det var effektivt og langt hurtigere end forventet. I havde også en backupplan, som I ville implementere uden merpris, hvis det ikke kørte, og det gav os tryghed at vide, at vi kunne være oppe at køre igen inde for en uge, uanset hvad”.

Det var Thomas Skifter, der stod for implementeringsfasen i Reeholm og Bredahl-regi og Bjarke Christensen i Cadesign base-regi. Thomas Skifter siger om samarbejdet: ”Jeg havde en god følelse af, at I var med hele tiden. Selvom det var en kort tidsplan, så har jeg haft god tid til at teste, testmiljøet var nemt at gå til, og Bjarke har hele tiden være på forkant”.

Effekt og udbytte – ”Vi er ikke sårbare mere”


Både Jakob Keller og Thomas Skifter er utrolig tilfredse med såvel proces som resultat, daglig drift og support: 

”I har et forspring i forhold til jeres konkurrenter.
I er meget fleksible, jeres medarbejdere er tilgængelige og prisstrukturen er enkel”

Indehaver, Bygherrerådgiver og MMT, Jakob Keller | Reholm & Bredahl

 

”Der er kun fordele ved VDI. Vi sparer strøm, vi har ikke en larmende, varm server, der hele tiden skal tilses, vi har skalérbar performance, vi har data sikret uden for matriklen, vi har Cadesign base til at holde øje med tingene og yde kompetent support, og hvis en computer bryder sammen, så logger vi bare på fra en anden. Kort sagt: Vi er ikke sårbare mere”, afslutter Thomas Skifter.

____________________________________________________________________________

Om Reeholm og Bredahl

Reeholm og Bredahl er et veletableret rådgivende ingeniørfirma med byggeprojekter over hele landet – fra Aarhus Letbane, De Danske Gærfabrikker, Føtex-byggerier for Dansk Supermarked, til boligprojekter af uddannelsesbyggeri, instututioner, erhvervs og industribyggerier og almene boliger.

I 70 år har Reeholm & Bredahl rådgivet, projekteret, konstrueret, tegnet og ledet byggerier fra første idé til nøglefærdigt projekt, lokalt og i hele Danmark. Deres fagligt skarpe team består af i alt 15 projektledere, bygningsingeniører og -konstruktører.

 

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000