Jeg er helt tryg ved Cadesign bases kompetencer, der er ikke grund til andet, og jeg har ingen skrupler ved at anbefale Cadesign base til andre."Morten Søndergaard IT-ansvarlig - Kovsted & Skovgaard

"Vi har aldrig overvejet at skifte it-partner."

Kovsted & Skovgård

"Da vores server skulle opgraderes tilbage i 2005 henvendte vi os til Cadesign base. Det firma, vi havde købt serveren af, var ikke opgaven voksen. Cadesign base forstod de udfordringer, vi havde, og vi har også siden arbejdet sammen omkring endnu en opgradering. Siden har vi aldrig overvejet at skifte it-partner.

Hvis der er problemer, så sætter jeg Cadesign base på opgaven. Det giver jo ikke mening at lære sig det – der skal man få nogle til at gøre det, som har erfaringen og som er vant til at løse den slags problemer.

Jeg er helt tryg ved Cadesign bases kompetencer, der er ikke grund til andet, og jeg har ingen skrupler ved at anbefale Cadesign base til andre." 

- Morten Søndergaard, it-ansvarlig, Kovsted & Skovgaard

 

Om Kovsted & Skovgård

Kovsted & Skovgård servicerer et stigende antal kunder fra et bredt udsnit af dansk erhvervsliv. Målsætningen er at omsætte regnskab og nøgletal til nye muligheder og potentialer, der sikrer, at deres kunder altid er på økonomisk forkant.

Kovsted & Skovgaard holder et vågent øje med din økonomi, dine budgetter, dit bogholderi, din likviditet og meget mere. De stiller op til sparring, rådgivning og bistand, når en virksomhed skal udvikles, en strategi revurderes, eller når nye muligheder afsøges. 

Du kan læse mere om Kovsted & Skovgård lige her

 

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000