PowerStore 500

fra Dell EMC

- et godt valg til dig der både vægter økonomi såvel som effektivitet, agilitet og sikkerhed.

----------------------------------

 

En fleksibel platform, der både supplerer og styrker
din eksisterende infrastruktur

Selvom PowerStore har de nyeste teknologier, så er den baseret på en fleksibel platform, der passer sammen med din nuværende infrastruktur. Den containerbaserede softwarearkitektur gør det samtidig let at opgradere funktionalitet og udvikle på de enkelte services, uden at det vil påvirke den øvrige infrastruktur.

 

Edge, core eller cloud – PowerStore understøtter det hele.

En fleksibel infrastruktur er i dag et must for drive et moderne datacenter. Datacenteransvarlige forventer, at de let kan tilgå public cloud løsninger, hurtigt kan implementere eller udvide kapaciteten i eget datacenter enten som “edge computing” i f.eks. en produktion eller på en fjernlokation. Uanset hvilken model eller behov du har, så har PowerStore fleksibiliteten til at understøtte dette.Vil du vide mere, eller have en specifik pris på enhed konfigureret til dit behov, så ring til os på
 
8730 0000 eller skriv til os på salg@cadesignbase.dk eller i formularen nederst på denne side. 

Så tager vi fat i dig - helt uforpligtende 
Vi elsker at dele ud af vores viden om sikker og skalérbar opbevaring af dataFå en personlig demo af PowerStore!

Flere af vores pre-sale og deployment specialister er allerede uddannet, og glæder sig til at dele deres viden og erfaringer omkring PowerStore med dig.

Som nogen af de første i norden har vi adgang til et sprit nyt opsat Dell EMC PowerStore demo-miljø, hvor vi ikke "bare" kan kan fortælle om de nye teknologier, men helt konkret også vise dig, hvordan det fungerer.
 

Klik på linket nedenfor og book din personlige demo af Dell EMC PowerStore.

Book personlig demo

 Dell Technologies

Dell Technologies hjælper organisationer og mennesker med at bygge den digitale fremtid, og transformere hvordan du arbejder, lever og leger. Virksomheden tilbyder dig branchens bredeste og mest innovative palette af teknologier og services lige fra endpoints, til datacenteret og til skyen.

Vil du vide mere om fremtidens storage?

Er du interesseret i at høre mere om PowerStore500, og hvordan det kan effektivisere og sikre driften i din virksomhed, så skriv blot dine oplysninger ind i formularen, og du vil hurtigts muligt blive kontaktet.

Når du udfylder felterne med dine oplysninger og trykker på "send", accepterer du samtidig vores datapolitik


Kunderådgiver

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000