Dell EMC PowerStore

- et nyt teknologisk fremskridt inden for storage systemer

Dell Technologies har for nyligt introduceret Dell EMC PowerStore, som er deres nyeste midrange storagesystem. Der er ingen tvivl om, at det er en af de største lanceringer, som er kommet fra Dell, siden opkøbet af EMC for nogle år siden. 

PowerStore er ikke blot en opgradering af tidligere modeller, men et helt nyt “kapitel” inden for fremtidens storageløsninger – det er på den baggrund at Dell EMC markedsfører PowerStore med: “The future of storage is here”

BOOK EN DEMO - KLIK HER

 

En fleksibel platform, der både supplerer og styrker
din eksisterende infrastruktur

Selvom PowerStore har de nyeste teknologier, så er den baseret på en fleksibel platform, der passer sammen med din nuværende infrastruktur. Den containerbaserede softwarearkitektur gør det samtidig let at opgradere funktionalitet og udvikle på de enkelte services, uden at det vil påvirke den øvrige infrastruktur.

Edge, core eller cloud – PowerStore understøtter det hele.

En fleksibel infrastruktur er i dag et must for drive et moderne datacenter. Datacenteransvarlige forventer, at de let kan tilgå public cloud løsninger, hurtigt kan implementere eller udvide kapaciteten i eget datacenter enten som “edge computing” i f.eks. en produktion eller på en fjernlokation. Uanset hvilken model eller behov du har, så har PowerStore fleksibiliteten til at understøtte dette.

Læs mere om den seneste lancering af den super kraftfulde PowerEdge15G lige her eller hvis du er til mere moderat men stadig super effektiv og performance optimerende storage, anbefaler vi at du tjekker PowerStore500 ud her.

Hør mere om PowerStore direkte
fra vores dygtige samarbejdspartner

I videoen fortæller Rasmus Havsland om flere af de mange fordele, der er ved at anskaffe sig PowerStore og hvorfor det er relevant for alle moderne virksomheder, der arbejder seriøst med deres data.
Vil du vide mere, eller have en specifik pris på enhed konfigureret til dit behov, så ring til os på
 
8730 0000 eller skriv til os på salg@cadesignbase.dk eller i formularen nederst på denne side. 

Så tager vi fat i dig - helt uforpligtende 
Vi elsker at dele ud af vores viden om sikker og skalérbar opbevaring af data Dell Technologies

Dell Technologies hjælper organisationer og mennesker med at bygge den digitale fremtid, og transformere hvordan du arbejder, lever og leger. Virksomheden tilbyder dig branchens bredeste og mest innovative palette af teknologier og services lige fra endpoints, til datacenteret og til skyen.

Få en personlig demo af PowerStore!

Flere af vores pre-sale og deployment specialister er allerede uddannet, og glæder sig til at dele deres viden og erfaringer omkring PowerStore med dig.

Som nogen af de første i norden har vi adgang til et sprit nyt opsat Dell EMC PowerStore demo-miljø, hvor vi ikke "bare" kan kan fortælle om de nye teknologier, men helt konkret også vise dig, hvordan det fungerer.
 

Klik på linket nedenfor og book din personlige demo af Dell EMC PowerStore.

Book personlig demo

Vil du vide mere om fremtidens storage?

Er du interesseret i at høre mere om PowerStore, og hvordan det kan effektivisere driften i din virksomhed, så skriv blot dine oplysninger ind i formularen, og du vil hurtigts muligt blive kontaktet.

Når du udfylder felterne med dine oplysninger og trykker på "send", accepterer du samtidig vores datapolitik


Account Manager

Claus Nielsen

78796692 cln@cadesignbase.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000