Proaktiv systemovervågning

- minimer din sårbarhed

Med en overvågningsaftale fra Cadesign base holder vi døgnets 24 timer et vågent øje med din serverinstallation, så du kan koncentrere dig om dit arbejde og dine kunder.

Finder vi noget, der kan udgøre en driftsmæssig risiko, kan dette ofte håndteres, før det nogensinde når at udgøre et reelt problem for din virksomhed. Og her er der penge at spare, for det er en kendt sag at forebyggelse er langt billigere end reparation.

Overvågningssystemet monitorerer løbende på de mest kritiske komponenter og services på dit system. Typiske eksempler på hændelser, der fanges i overvågningen, er diskfejl, pre-ram-fejl, flaskehalse på disksystemet (pladsmangel), Microsoft-services der ikke kører og temperatur-, batteri-, controller- eller strømforsyningsfejl.

Hændelser opsamles løbende i en managementportal. Er hændelsen kritisk adviseres du pr. telefon, sms eller e-mail af driftsvagten, og det videre forløb aftales nærmere.

Med en overvågningsaftale er du sikret:

  • proaktiv og forbyggende tilgang til drift af it-systemet
  • opretholdelse af stabil og sikker it-drift
  • lavest mulig omkostning på driftens opretholdelse
  • planlægning frem for brandslukning, hvilket minimerer din sårbarhed
  • omkostninger til ekstern konsulentassistance reduceres

 

Beslutninger tages i tide på et velovervejet grundlag og ikke i stress-situationer, hvor skaden allerede er sket. Uanset om du er på ferie, på kursus eller til møder, så overvåges dit system døgnet rundt. Og dét er noget, der giver ro i maven!

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000