CADESIGN BASE har siden 1994 været en del af et større fællesskab med Cadesign form og Cadesign mind. Ud over en unik fælles historie løser vi opgaver på kryds og tværs. En lang række af vores kunder har været, og er til stadighed, trofaste kunder i alle tre firmaer. Vores tværgående kompetence- og videndelingen styrker virksomhederne individuelt og Cadesign som samlet hele.

CADESIGN FORM er nordens førende 3D-multimediebureau. Med årtiers erfaring og specialisering i visuel formidling leverer de 3D-visualisering, 3D-film og digitale løsninger til en bred vifte af brancher i hele Nordeuropa.

Mind Group A/S  er et rekrutterings- og konsulentbureau, som er specialiseret i byggebranchen og industrien. Minds kernekompetencer er rekruttering og konsulentudlejning inden for tekniske kompetencer til danske arkitekt- og ingeniørfirmaer samt industri- og produktionsvirksomheder

Cadesign base har mange års erfaring med it-drift og –support. Lad os gå dit it-setup efter i sømmene og finde frem til, hvordan du kan optimere.

Skriv til os eller book et møde med salgschef Ove Fris.

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, CSO

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000