Synology Active Backup for Office 365 

er en backupløsning der er designet til automatisk at sikkerhedskopiere data fra Office 365 til Synology NAS (Network Staorage Server) Det giver en centraliseret overvågningsgrænseflade, der giver IT-administratorer mulighed for at overvåge backup-status og historisk transmission af alle konti på et øjeblik. Hvad mere er, Active Backup til Office 365 Portal giver slutbrugere mulighed for at gendanne eller downloade sikkerhedskopieringsopgaver af sig selv uden hjælp fra IT-administratorer. 

Synology Active Backup for Office 365 sikrer din SharePoint Online, Exchange Online, OneDrive for Business, e-mails, kontakter og kalendere med den lokale Office 365-backup-løsning. 

OneDrive for Business 

Data og tilhørende metadata, såsom sidst ændret tid og delingstilladelser, understøttes begge til sikkerhedskopiering. 

SharePoint Online 

Kontinuerlige lokale sikkerhedskopier sikrer SharePoint Online-sites, dokumenter, biblioteker og lister og giver dig muligheden for øjeblikkeligt at gendanne SharePoint-data i tilfælde af et driftsstop. 

Exchange online 

Sikkerhedskopiering af data gemt i Office 365, delte og arkiverede postkasser med alle undermapper, mappestrukturer og vedhæftede filer. 

Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk
Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000