Cloudfinder Backup for Microsoft 365 

Overgangen til Office 365 giver mening for mange virksomheder. Automatiske softwareopdateringer og sikkerhedsrettelser, adgang til dokumenter når som helst og hvor som helst på alle enheder. Og det sikkerhedskopieres automatisk, ikke? Forkert. 

Mange virksomheder har migreret deres on-site Microsoft Exchange-servere til Office 365 i skyen, og tendensen accelererer. Virksomhederne flytter til skyen for at øge produktiviteten, nemmere budgettering og for en fleksibel adgang til værktøjerne ”hvor som helst og når som helst” Der er dog to ting, en del virksomheder ikke ved om Office 365: 

Microsoft giver ingen garanti mod datatab og din Office 365-konto kan stadig blive hacket – og netop det at du kan få adgang hvor som helst og når som helst” udgør faktisk en ekstra risiko for dine data. 

CloudFinder for Office 365 kan hjælpe dig til at eliminere disse risici, ved at udfører sikkerhedskopiering - og hvis uheldet er ude - gendannelse af Exchange Online, OneDrive, SharePoint, Teams og alle filer, mapper og dokumentbiblioteker. Virksomheder og organisationer der benytter CloudFinder til Office 365 kan være sikre på, at alle deres kritiske Office 365-data er sikkerhedskopieret til den krypterede Axcient Cloud. 

CloudFinder leverer den mest pålidelige og komplette backup- og gendannelsesmetodik til Office 365. CloudFinder kan understøtte op til tre sikkerhedskopier hver dag til Exchange, OneDrive, Teams og SharePoint med detaljerede rapporter, overvågning og verifikation af alle backupaktiviteter. 

Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk
Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000