Konsulentudlejning

Lej en konsulent til at agere jeres forlængende it-afdeling. It-konsulenten vil kunne hjælpe jer med udarbejdelse af it-strategi, iværksætte og styre projekter og sågar selv håndtere nogle af de normale it-opgaver. Dermed bliver it-funktionen ikke en flaskehals i dagligdagen.

Der ligger ofte en ganske betydelig besparelse i at investere i en fast tilknyttet konsulent fra Cadesign base. Du skal ikke tage hensyn til sygdom, uddannelse, ansættelse samt afskedigelse - men blot forholde dig til, hvilke dage konsulenten skal komme og hvilke kompetencer, han som minimum skal besiddes - så klarer vi resten.

Vi har systemkonsulenter siddende fast hos vores kunder - både til almindelig drifts- og vedligeholdelsesopgaver, men også som interne it-supportere både øst og vest for Storebælt.


Du kan også leje en konsulent af os midlertidigt, eller på timebasis hver uge, eller hver måned, alt efter dit behov. Er det noget du overvejer, og gerne vil vide lidt mere, så skriv endelig til os via formularen nedenfor, så en af vors it-specialister kontakte dig, så hurtigt som muligt.

Virksomheder, der har valgt en fast konsueltudlejningsaftale, køber ofte et klippekort, hvorpå der trækkes timer, hvis der mellem de faste konsulentdage skulle være behov for ekstra support. Se mere om klippekort her...   

Lej en it konsulent

Vil du gerne høre mere omkring dine muligheder, for at leje en IT-konsulent i en kortere-, længere- eller midlertidig periode, så udfyld blot felterne til højre, så vil du blive kontaktet af én af vores IT-kyndige rådgivere.

Når du udfylder felterne med dine oplysninger og trykker "send" accepterer du samtidig vores datapolitik

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000