Vild med spild?

 

 

I takt med den hastige teknologiske udvikling og de dertilhørende krav, kan der nemt opstå ”huller” i den eksisterende IT-infrastruktur. Huller som er vigtige at få lappet for at sikre virksomhedens fremadrettede konkurrencedygtighed.

 

For at hjælpe dig med at tage de første skridt mod en moderne, ”vandtæt” og fremtidssikret IT-infrastruktur kan vores ekspertteam nu tilbyde et gratis, uforpligtende #GetModern Infrastructure Assessment i samarbejde med Dell EMC. 

 

Vil du vide mere? Skriv til os eller ring på 8730 0000

 

 

 


 

 

  

Hvordan foregår det i praksis?

 

Et #GetModern Infrastructure Assessment foretages af Cadesign bases ekspertteam på vegne af Dell EMC. Det er faktisk ret nemt: Værktøjet Live Optics, som er udviklet af Dell EMC, installeres og indsamler og analyserer metadata for belastning på hele infrastrukturen. 

Efter 1-7 dage sammenfattes de indsamlede data i en rapport, der synliggør besparelses- og optimeringspotentialet indenfor hastighed, svartider, driftssikkerhed, strømforbrug m.m. Værktøjet virker på al hardware, og man behøver ikke have Dell EMC i forvejen.

Få dine it-systemer op på liften

Selvom tingene fungerer fra dag til dag, så er det en god idé lige at få tjekket systemets tilstand og potentialer, ligesom at du tjekker din bil igennem igen gang imellem. Kan noget gøres bedre fremdrift? Billigere? Smartere? Eller med mere power? Og ideen bliver vel ikke dårligere af, at tjekket er gratis.

Med et Dell EMC #GetModern
infrastructure Assessment tjek får du syn for sagen.

Ja tak - jeg vil gerne høre mere omkring it-systemtjek

Bestil et gratis #GetModern
Infrastructure Assessment

 

Til dig der gerne vil have et grundigt beslutningsgrundlag, eller bare er nysgerrig på hvordan din virksomheds it-infrastruktur performer så giver vi et uforpligtende møde omkring hvordan du undgår spild.

 

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 8730 000 eller sende en mail på salg@cadesignbase.dk

 

 

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000