Cadesign base - Microsoft Teams                     

Det Gode Online Møde

Sammen med Mikkel Løvengren, specialist i Microsoft Teams, er vi klar til at dele vores viden med dig, så du kan holde gode, præcise og udbytterige møder, også selv om du befinder dig på hjemmefronten.


Vi her i den forbindelse holdt en række sessioner på 45 minutter af gangen, hvor vi inspirerede til hvordan du kunne komme godt fra start med Teams, og samarbejde og afholde udbytterige møder og formindste spildtid. Vi vil nemlig gerne hjælpe med at skabe et digitalt rum, hvor der er plads til reel sparing, samarbejde og vigtige beslutninger. Entuitivt, nemt og ikke mindst sikkert.

Vi afholder helt sikkert en session mere
- hvor omdrejningspunktet vil være Governance og sikring af dokumentation og herunder kan du se agendagen for sessionen, og længere nede på siden kan du også læse de bedste råd til, hvordan du for det meste ud af dine møder:

Præcis dato kan du få ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge med på siden her.

Agenda

 • Cadesign base byder kort velkommen og giver ordet videre til:
 • Mikkel Løvengren som vil gennemgå følgende punkter:

  • Grundlæggende konfiguration af Microsoft Teams
  • Hvordan får man struktur på Microsoft Teams - hvad lever hvor?
  • Sikkerhedsovervejelser
  • Ekstern deling
  • Sikring af kritiske informationer

 • Dernæst vil Jeppe Wellendorf fra Cadesign base fortælle lidt om backup af dine dokumenter og sikkerheden i forhold til brugerspecifik adgang og følsomme informationer.
 • Naturligvis vil der være plads til spørgsmål undervejs, men ellers vil der blive åbnet op for en spørge og/eller sparringsrunde afslutningsvis.

 

Hvis du er interesseret i at deltage, er du meget velkommen til at skrive til undertegnede direkte lige her - skriv gerne Teams Online Session i emnefeltet

Vi står også til rådighed, hvis du gerne vil have et uddybende møde med mulighed for at gennemgå punkter som eksempeltvis Projektsamarbejde, Power Apps, Power BI, Sikkerhed og Styring, så tag også gerne fat i os, så finder vi en dag i kalenderen der passer.

Med håbet om at vi ”ses” online – vel mødt!

 

 

Med Microsoft Teams er mødet ganske enkelt - lige fra planlægning til opfølgning.

Som tiden er nu, står du og din virksomhed måske over for, at skulle omlægge jeres planer med kollegaer og samarbejdspartnere og her vil det være oplagt, at du stadig kan invitere alle, du arbejder med til at chatte, holde møder, ringe og samarbejde - alt sammen på ét sted, uanset hvor du befinder dig.

Bliv rigtig skarp på hvad der skal til, for at holde et godt planlægningsmøde.
Det kan du nemlig gøre nemt og overskueligt med Microsoft Teams mødeløsning.

Eksempelvis kan du forberede inden mødet:

 • Dele din dagsorden allerede i mødeinvitationen, evt. kan du have en chat kørende med deltagerne op til mødet.

 • Invitere gæster udefra, ved blot at sende et link, så kan alle med en gyldig e-mailadresse deltage fra en webbrowser, også selvom de ikke selv har Teams applikationen.

 • Med let adgang til mødenotater og optegnelser fra tidligere møder kan du holde dig ajour og klar til hvad der skal ske denne gang.

Mødeafholdelse kan ligeledes afvikles ganske ligetil.

 • Med et Microsoft Teams-rum kan du starte mødet præcis til tiden, blot ved et klik. Lyd og video opleves i høj kvalitet, og du kan undervejs nemt dele indhold med alle, nær som fjern.

 • Hvis du ønsker, at gøre mødet mere personligt, kan du vælge at forudindstille lyd og video. Så kan du bedre engagere dig i mødet med de andre deltagere. Du kan ydermere skabe et skarpere fokus og minimere distraktioner i baggrunden med intelligent baggrundsslør.

 • Du kan nemt og problemfrit samarbejde og dele indhold med de andre deltagere under mødet med Office 365 integration.

 • Mødets lyd, video, og skærmdelingsaktivitet kan genopleves efterfølgende, hvis du vælger at optage det. Dertil kan du med automatisk transskription fremsøge samtaleelementer og afspille vigtige drøftelser eller   

Efterfølgende kan du også evaluere på mødet og nemt holde overblikket.

 • Med adgang til mødeoptegnelser, noter og dokumenter ét sted, er det enkelt for alle, at holde sig orienteret.

 • Du og kollegerne kan også efter mødet følge op med Teams-chat funktion, for evt. afsluttende bemærkninger, efterfølgende vidensdeling, eller fremadrettet planlægning.

 • Planlægningsmæssigt kan næste møde lynhurtigt blive lagt i kalenderen med Teams-appen eller Outlook.

Ovenstående er bare et lille udpluk af de fordele, som kan fremhæves ved at bruge Microsoft Teams i mødesammenhæng. Hvis du også gerne vil i gang med at bruge Teams, så tøv ikke med at tage fat i os, så hjælper vi dig godt i gang.

Hvis du søger viden om fordele ved Microsoft 365 - Business Premium, anbefaler vi dig at læse vores seneste artikel i base news om mulighederne for at undersøtte PhyGital Workspace (Physical meets digital) som efterhånden er et grundvilkår for mange af landet virksomheder. Læs den her

- Liv Silva

Cadesign base

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000