Fremtidens IT – og hvordan du drager fordel af mulighederne

Den 28. august 2018 afholder vi et halvdagsseminar for IT-ansvarlige i din branche vedrørende fremtidens IT og hvordan I som virksomhed kan drage fordel af dette. Du får samtidig mulighed for at møde ligesindede kollegaer i branchen.
 
Seminaret afholdes i Århus hos Cadesign base som har fokus på, og stor erfaring med, arkitekt-, ingeniør- og industrielle virksomheder, med tunge grafiske brugere og stabil IT-drift i højsædet.

Du kan læse mere om Cadesign base her

 

TILMELD DIG HER

 

Imødekomme IT-transformationer

Fremtidens IT i dag, er baseret på automation, sikkerhed og medarbejder transformation. Skalering og kompleksitet styres via software, og samtidig nedbringes manuelle operationer og dermed risikoen for menneskelige fejl.

Ad samme vej rustes virksomheden yderligere mod inde- og udefra kommende risici, og sikres høj datasikkerhed, høj oppetid og stabil drift.
 
Disse områder medfører ofte store omkostninger for virksomheder, og har derfor meget fokus. Ifølge vores analyser er 71% af vores kunder er enige om, at hvis de ikke imødekommer IT-transformationer, vil de miste konkurrencefordele på deres marked i nær fremtid.

Som det eneste danske konsulenthus, der har in-house competencer på både Microsoft, IT Infrastruktur og CAD/Revit, har Cadesign base en unik forståelse for udfordringer i branchen samt kompetencerne til at løse dem.

Derudover kan Cadesign base, som de eneste i Skandinavien tilbyde deres kunder Panzura, branchens absolut bedste, mest innovative løsning til fildeling og -lagring. Hvilket giver dig som kunde mulighed for at arbejde effektivt på samme BIM projekt på tværs af landegrænser med automatisk backup og verdens højeste filsikkerhed.  

 

 

Parkering

 

Vi bor kun få minutters gang fra:

Navitas Parkeringshus

Aarhus Havn, inge Lehmanns Gade 10, 8000 Århus C

 

Kontakt

Lars Jürgensen

Panzuraspecialist

Direct: +45 7879 6694

Marni Jacob Holm

Enterprise Solution Specialist

Direct: +45 7879 6683

Cadesign base har mange års erfaring med it-drift og –support. Lad os gå dit it-setup efter i sømmene og finde frem til, hvordan du kan optimere.

Skriv til os eller book et møde med salgschef Ove Fris.

Partner, CSO

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk
Infrastructure Solutions Manager

Marni Jacob Holm

+45 7879 6683 mjh@cadesignbase.dk