Falsk tryghed kan koste dig dyrt

 

Du har sikkert allerede investeret i en backupløsning, som skal sikre dine forretningskritiske data, hvis uheldet skulle være ude. For med de mængder af forretningskritisk data der genereres i dag, er virksomheder mere sårbare end nogensinde.

  Men er den stærk nok? Systemerne kan give en falsk tryghed.

For det er ikke nok bare at opbevare data et sikkert sted i forbindelse med f.eks. hackerangreb. Det essentielle er, hvor hurtigt driften kan genoptages uden tab af værdifuld data, så forretningen ikke tager skade. Og her halter mange af dagens løsninger bagefter.

Vil du vide mere? Skriv til os eller ring på 8730 0000

  

Det er kun et spørgsmål om tid, før du vil blive udsat for angreb, og din backup kan være målet

Din virksomhed vil blive udsat for ondsindet angreb på et eller andet tidspunkt. Og risikoen for at hackere kommer ind er stor, uanset hvor meget du har investeret i forskellige prevensive løsninger. Det har mange –  selv rigtig store danske virksomheder – desværre bittert erfaret. Det ses ofte, at hackere går direkte efter virksomhedens backup, og hvis/når det lykkedes, kan konsekvenserne være katastrofale for din virksomhed. Derfor er du også nødt til at have en stærk beskyttelses-strategi, hvor din backup er ultimativt sikret og hvor restore af valide data kan ske så hurtigt, at virksomheden undgår unødige tab.

Passer din backup til din forretning? Det kan være dyrt at tage fejl!

Du har selvfølgelig en plan for regelmæssig backup og sikring af virksomhedens data. Men er denne plan god nok, hvis/når skaden sker? Mængden af forretningskritiske data stiger konstant samtidig med at forretningen kræver, at data skal være tilgængelige uanset hvor og hvornår. Der kan være sket meget i forretningen og i den teknologiske udvikling, siden du sidst fastsatte backuprutiner. Hvis du er det mindste i tvivl, så er det en god “investering”, at skabe sig overblikket.

Data Domain - udviklet og bygget til backup!

Dell EMC Data Domain serien er er udviklet og konfigureret med henblik på et formål - Backup og restore. Det er en serie af PBBA (Purpuse Build Backup Appliance), hvor det patenterede Data Domain OS er fundamentet for selve opbygningen af de fysiske enheder.

Data Domain afvikler sine egne "workloads" uden at påvirke andre servere. Da det er en separat enhed, der kun er dedikeret til disse "workloads", vil den ikke tage ressourcer fra enheder, der håndterer datalagring eller applikationer.

Går du efter purpose built backup systemer med patenteret teknologi og markedsledende backup/restore tid, skal du gå efter Dell EMC Data Domain.

Vil du også gerne vide om din backup er stærk?

Tag fat i os, så vil vi gerne hjælpe dig med at gennemgå jeres nuværende backup.

Vi rådgiver dig til, hvilket setup der passer bedst til jeres virksomhed og data.

Ja tak - jeg vil gerne kontaktes

Vi kan hjælpe dig med at fjerne tvivlen

Vi er klar over, at når det gælder backup, så handler det først og fremmest om at dine data opbevares korrekt, sikkert, og at du hurtigt kan genetablere disse, hvis der sker nedbrud.
Men også andre faktorer, spiller ind; hvor skal data ligge? – lokalt i dit eget datacenter, hos os eller i skyen, hvad er omkostninger til drift og vedligehold, etc?

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblikket - Skriv blot dine kontaktoplysninger i formularen, så vil én af vores kyndige backup-rådgivere kontakte dig.

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000