En enkelt e-mail kan
være mange penge værd

E-mailarkivering er vigtigere i dag end nogensinde før, og det kan være en meget dyr affære, hvis I ikke har styr på virksomhedens mails, da en mailkorrespondance kan være afgørende i en tvist og er juridisk bindende. Med ComArchive kan du finde alle mails, fra alle i din virksomhed, uanset hvor mailen er sendt til og fra – også selv om den er slettet. 

At holde styr på, hvilke e-mails der er vigtige, og hvilke du kan slette, er et fuldtidsjob i sig selv. Men med Cadesign base og ComArchive arkiverer du dine mails uden at røre en finger. Og du kan nemt søge dem frem igen ved hjælp af en utrolig handy søgefunktion i dit mailprogram. 

Programmet ligger som en fane i din mailklient, du åbner den og søger på hvad som helst og inde for få sekunder, har du mailen hentet ned. Faktisk kan du også søge på ord i vedhæftede dokumenter som pdf’er, excel eller word, og alle dine e-mails er altid sikret.

Som en ekstra bonus optimeres dine backup- og restoreprocedurer og omkostningerne til storage reduceres, fordi mængden af data på din Microsoft Exchange Server trimmes.

Giv dine medarbejdere en knap de vil elske

ComArchive fungerer som et eksternt arkiv tilknyttet Exchange Server. Installationen er enkel, og med med et enkelt klik på ComArchive-knappen følger værktøjer til hurtigt overblik over driftsstatus og datamængder.

Automatisk arkivering og komprimering
Du skal aldrig mere bekymre dig om at rydde op i din indbox, og fordi ComArchive komprimerer alle mails, tager systemet presset af jeres Exchange Server.

Søg dokumenter frem nemmere og hurtigere
Med en udvidet søgefunktion i Outlook kan brugerne søge på ord i dokumenter som Excel, Word og PDF og hurtigt finde vigtige dokumenter frem igen.

Nem implementering
ComArchive er en stand alone-løsning og griber derfor ikke ind i jeres eksisterende it-systemer. 

Ingen oplæring
Man behøver ikke være skarp på it for at arbejde med ComArchive - programmet kan håndteres af alle.

Ingen sårbarhed
Dine e-mails er altid sikret, selv ved servernedbrud.
 

Se, hvordan ComArchive fungerer, her:  

 

Ring til os i dag på tlf. 8730 0000 eller send en mail: salg@cadesignbase.dk

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000