Rådgivning

I takt med at din forretning udvikles, ændres kravene til din it-infrastrukturløsning også.

Der kommer kontinuerligt nye teknologier på markedet, der kan give dig en eller flere konkurrencemæssige fordele. For at kunne udnytte disse fordele skal du have en samarbejdsparter, der hele tiden holder sig ajour med de nyeste teknologier og i stand til at give dig en solid rådgivning.

Cadesign base ved, hvilke effekter og gevinster din forretning kan opnå, hvis du adopterer nye teknologier, konsoliderer dine it-miljøer, effektiviserer desktopadministrationen eller hvad der nu skal til for, at du har et fremtidssikret it-miljø. 

Se mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed ved et kig rundt i menuen.

Se eksempeltvis hvordan du kommer nemt og hurtigt i gang med oprettelse af en sikker hjemmearbejdsplads, hvor du også kan arbejde i tunge programmer og applikationer som eksempletvis Revit, Enscape og SketchUp, lige her.

It på et strategisk plan

Små omlægninger, lappeløsninger eller opgradering på den korte bane kan hjælpe i dag og i morgen, men it kræver mere end nogensinde før en strategisk tilgang. De, der ser it-drift og forretning som to adskilte fokuspunkter i virksomheden, vil opleve, at successen bliver derefter. It og forretning er hele det bærende korpus og din hjerne i ét. Digital transformation, optimal performance, skalérbare setups og en bæredygtig, 360-graders it-infrastruktur skal planlægges på et forretningsstrategisk plan - både set i forhold til dine forretningsmodeller og satsningsområder og i forhold til din it-infrastruktur. Hvad sælger du i dag og om 10 år? Hvem sælger du til i dag og om 10 år? Og vigtigst af alt: Hvordan sælger du i dag og om 10 år?

I den tætbevoksede jungle af løsninger, hybrider, fagtermer, fordele og ulemper, er det Cadesign base fornemmeste opgave at have det indgående kendskab til alle mulighederne – og det har vi. Vi skal sætte os grundigt ind i din forretning, dine nutidige og fremtidige behov og dit it-setup og på baggrund heraf, designe det rigtige it-design for din forretning.

Kontakt Ove Fris for en uforpligtende samtale om fremtiden for din forretning i et it-perspektiv - Ove Fris, ovf@cadesignbase.dk, +45 7879 6695

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000