Investeringsplan

- et økonomisk overblik

Vi kan bistå dig i relation til udarbejdelse af en investeringsplan, hvor nuværende og fremtidige investeringer inden for it planlægges. Investeringsplanerne kan have en horisont fra et til fem år alt efter, hvad passer dig bedst.

Vi ser på, hvor der kan optimeres og hvilke produkter, du skal satse på for at holde din it-infrastruktur opdateret. Er der tale om nye it-investeringsprojekter, indhenter vi tilbud fra flere forskellige hardware- og softwaredistributører eller direkte hos producenten.

Vi er garanter for, at det tekniske setup er i orden på hardware-, software- og sikkerhedssiden og i overensstemmelse med dine behov og ønsker.

Vi har fordelagtige prisaftaler hos vores samarbejdspartnere, og vi kan rådgive dig om den mest rentable løsning for netop din forretning. Hvorvidt du skal gå med et kontant indkøb eller eksempelvis en leasingaftale afhænger af din drift - og Cadesign base sætter en ære i at forstå din forretning, så vi kan finde den absolut bedste løsning skræddersyet til dit behov. 

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000