Infrastruktur

- konkurrencemæssige fordele

Cadesign base er specialister i it-infrastruktur. Uafhængig af størrelsen på din virksomhed og kompleksitet i nuværende it-infrastruktur-setup, er vi i stand til designe og implementere præcis den løsning, som du har brug for.

Hvilket system og hvilken softwareplatform skal jeg vælge som nystartet virksomhed, så mine brugere får de bedste it-værktøjer til at løse deres opgaver? Hvordan løser jeg de tekniske udfordringer, hvis min nuværende serverinstallation skal opgraderes eller udskiftes? Hvornår giver det mening at bevare it-systemet inhouse, ude af huset eller som en hybrid? Mit produktionsanlæg og it-systemet hænger sammen – hvilke krav stiller det til it-systemets opbygning, når driften skal køre døgnets 24 timer? Hvordan kan vi optimere samarbejdet på tværs af vores projektteams, når vi skal projektere i samme model på Revit? Hvordan kan vi optimere vores samarbejds- og kommunikationsplatform, så sælgerne i marken får og kan videregive alle nødvendige informationer til en kunde?

Spørgsmålene er mange og svarene er endnu flere. Få skåret ind til it-benet med Cadesign base og få skræddersyet en løsning, der dækker dine behov og klæder dig på til fremtiden.

 

Læs mere i menuen til venstre…

Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk
Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000