Virtuel desktop infrastruktur - VDI

- hosting, hybrid eller on-prem?

Fremtiden er mobil og for at kunne fastholde dine kompetente medarbejdere, er du nødt til at tænke i stadig større mobilitet, høj performance på tyndere klienter og at flytte ansvaret for datasikkerhed fra medarbejderens skuldre. Svaret er VDI. Du kan læse mere om fordelene ved VDI her >

VDI kræver en relativ stor it-infrastrukturel omlægning, og en vis indsigt er derfor nødvendig for at kunne at designe det optimale VDI-setup for netop din virksomhed.

Cadesign base er eksperter inden for VDI - både hosted, hybrid og on-prem, og vi ved, hvilke forretningsmæssige faktorer, der er essentielle at tage i betragtning, når beslutningerne om løsningens placering skal tages.

On-prem VDI

Om det er en rentabel forretning at køre et VDI-setup inhouse afhænger af din vækststrategi, dine behov for skalérbarhed, dit it-sikkerheds-setup og perfomancebehov. Der skal et anseligt antal brugere til, for at kompleksiteten i en on-prem-løsning tjener sig selv hjem. Desuden er det afgørende om du skal hente, arbejde i og dele tunge filer, eller om det mere er filhastigheden og mængden af tilgængelig data, der er er essentiel for din forretning.

Hybrid VDI

Når en hybrid VDI kan komme på tale, kan der eksempelvis være tale om oprettelse af et projektkontor, hvor du ønsker at et specifikt projekt kører via et hosted VDI-setup med fil-og projektserver hosted i vores datacenter, men hvor alt uden for projektet kører on-prem. Det kan eksempelvis være rentabelt, når maskiner skal hente meget data hurtigt, men ikke arbejde i tunge filer og programmer.

Hosted VDI

Hosted VDI vil for rigtig mange små og mellemstore virksomheder være vejen frem mod en mere mobil og sikker it-fremtid. Her ligger hele VDI-løsningen på vores dedikerede servere, der kan skaleres op og ned efter behov, og som sikrer dine data på en måde, der er svær at opnå med et on-prem-setup. Din bruger kan tilgå hele infrastrukturen på sekunder fra sin tynde klient, hente data og arbejde i tunge programmer virtuelt gennem serverens performance. Og hvis en brugers device bliver stjålet eller maskinen bliver hacket, så kan data ikke tilgås, da de ikke ligger på maskinen, men på vores server.

Vi ved, hvad der er optimalt for din forretning, så ring endelig til os
for en snak om VDI - 8730 0000 eller salg@cadesignbase.dk

Ellers er du læse mere om hvordan Ingenørvirksomheden Reeholm og Bredahl valgte at gå all-in på VDI lige her.

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000