Konsulentudlejning

Lej en konsulent til at agere jeres forlængende it-afdeling. It-konsulenten vil kunne hjælpe jer med udarbejdelse af it-strategi, iværksætte og styre projekter og sågar selv håndtere nogle af de normale it-opgaver. Dermed bliver it-funktionen ikke en flaskehals i dagligdagen.

Der ligge ofte en ganske betydelig besparelse i at investere i en fast tilknyttet konsulent fra Cadesign base. Du skal ikke tage hensyn til sygdom, uddannelse, ansættelse samt afskedigelse - men blot forholde dig til, hvilke dage konsulenten skal komme og hvilke kompetencer, han som minimum skal besiddes - så klarer vi resten.

Vi har systemkonsulenter siddende fast hos vores kunder - både til almindelig drifts- og vedligeholdelsesopgaver, men også som interne it-supportere både øst og vest for Storebælt.

Virksomheder, der har valgt en fast konsueltudlejningsaftale, køber ofte et klippekort, hvorpå der trækkes timer, hvis der mellem de faste konsulentdage skulle være behov for ekstra support. Se mere om klippekort her...   

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, CSO

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000