Base Intelligence 

– Cadesign base holder dig ubekymret opdateret

Overlad ansvaret og vær tryg ved, at der bliver taget hånd om de opdateringer, der er med til at holde svindlerne for døren, at der bliver monitoreret på performance, lavet inventory af arbejdsstationerne og at dine brugere får den hjælp, som de skal bruge.

At drifte en virksomhed med et optimalt it-flow kræver tid, kompetencer og overblik. Ofte tager det fokus fra kerneforretningen og giver bekymringer, fordi it er livsnerven i alt, hvad vi foretager os fra planlægning, produktion til fakturering og dokumentation. Med Base Intelligence får I frie hænder til at holde fokus på jeres kerne-kompetencer, da vedligehold og opdatering af jeres arbejdsstationer varetages af os:

  • Vi holder øje med om der er maskiner, der trænger til nye opdateringer og lægger dem på, hvor det giver mening.

  • Vi monitorerer performanceniveauet på arbejdsstationerne

  • Et enkelt klik på Base Intelligence-ikonet på skærmen giver vores konsulenter direkte adgang til brugerens arbejdsstation, og problemløsning kan ske uden gener for brugeren.
     
  • Vi kører inventory af arbejdsstationerne, hvor vi indsamler software- og hardwaredata på din arbejdsstation og laver en opgørelse over, hvad der kører på den, og hvordan den eventuelt bør optimeres.


Om du ønsker total outsourcing eller gerne selv vil bestemme hvilke opdateringer du vil køre og dermed varetager udførelsen inhouse, så er Cadesign base dit udgangspunkt for en ubekymret hverdag.

Ring til Ove Fris for yderligere information: 8730 0000

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000