It-sikkerhed

– beskyt din forretning og dine ansatte

Noget af det vanskeligste i forbindelse med it-sikkerhed er alle de svindlere, som kontinuerligt forsøger at trænge ind i dit system, din drift og din pengepung. Vira der konstant muterer, stigende internetsvindel og flere systemindbrud truer dagligt. Men også dine medarbejdere, der i god tro kobler sig på netværket fra mobile enheder og egne hjemmecomputere, kan kompromittere din it-sikkerhed. Det kan koste uoverskuelige summer og fortrolige data kan falde i forkerte hænder.

Derfor er det vigtigt, at der er tænkt sikkerhed ind i netværket og hele din infrastruktur.  Cadesign base kan hjælpe med alt lige fra hosted antispam, firewall og VPN-valideringsløsninger, certifikatløsning til dit websted til håndtering af følsomme informationer og dokumentudveksling.

Vores erfarne konsulenter ved alt, der er at vide, om it-sikkerhed, hvilket sikrer dig optimale løsninger, valide risikovurderinger på eksisterende netværk og at sikkerheden er i top på alle fremtidige netværkdesigns.

Få et møde i hus, der kan sikre og effektivisere din it-drift. Brug din tid på din forretning og lad Cadesign base håndtere driften.

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, CSO

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000