Deployment

- Spar dyrebar installationstid

I de fleste virksomheder vil medarbejderne have forskellige behov, der knytter sig til den arbejdsfunktion, som de besidder. Hvor nogle programmer er afgørende for én medarbejder, kan samme program være irrelevant for en anden. Alligevel er det ofte sådan, at alle computere i en virksomhed indeholder den samme software. Det er både dyrt og tidskrævende, da der skal rekvireres licenser til alle og programmerne skal opdateres på samtlige maskiner. 

Når en ny arbejdsstation oprettes, skal hvert program installeres et efter et. Det betyder, at det kan tage op til fem timer at oprette en arbejdsstation.

Med Microsoft Deployment Toolkit (MDT) kan Cadesign base opsætte din virksomheds arbejdsstationer således, at hver funktionsgruppe har de programmer, der er nødvendige og ikke andre. Dette kan være individuelt opdelt eller opdelt i afdelinger/grupper, som eksempelvis grafikere, økonomer, administration, it osv.

Når der oprettes en ny arbejdsstation installeres al software, der tilhører den ansattes funktionsgruppe, på én gang. Det bevirker, at en ny arbejdsstation kan stå klar til brug efter blot 30 minutter.

Med en MDT-serveropsætning opnår du besparelser på tidsbesparelse på ca. 5 timer ved opsætning af en ny arbejdsstation, hurtigere computere, der ikke begrænses af unødvendige programmer og langt bedre overskuelighed for medarbejderne.

Uanset størrelsen på din installation har Cadesign base den rette deployment-løsning.

Her kan du hente vores MDT produktark

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, Cand.Merc.

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000