Hosting

For nogle virksomheder giver det rigtig god mening, at flytte dele af eller hele it-driften ud af huset til en ekstern samarbejdspartner. Overvejer du den strategi, kan vi tilbyde dig en rækkes professionelle services på hostingområdet.

Cadesign base har valgt at fokusere vores kræfter på følgende hostingserives:

  • Office 365 Public Cloud – fremtidens samarbejds- og kommunikationsplatform

  • Infrastruktur as a service (IaaS) - Private Cloud. Hostingløsningen hvor vi står for den underliggende drift/vedligehold af dele af eller hele din infrastrukturløsning

  • Platform as a service (Paas) - Private Cloud. Hostingløsningen for dig der ønsker at outsource al it-drift til Cadesign base, således at du kan fokusere 100 procent på din kerneforretning

Din løsning ligger i et topmoderne datacenter, der er revisionsgodkendt med den nye standard: ISAE 3402 type II. En standard der dækker i hele verden.

Cadesign base har fingeren på pulsen og kan rådgive dig om, hvad du med fordel kan flytte ud af huset, så du kan koncentrere dig om dine kunder og overlade it-driften til andre.

Læs mere om vores fokusområder inden for Hosting i menuen til venstre…

 

Få et møde i hus, der kan sikre og effektivisere din it-drift. Brug din tid på din forretning og lad Cadesign base håndtere driften.

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk
Partner, CSO

Ove Fris

+45 7879 6695 ovf@cadesignbase.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000