BIMobject®

- er det noget for dig?

Hvis du er arkitekt, ingeniør, entreprenør, byg- eller driftsherre eller byggevareproducent, så er svaret JA!

Cadesign base tilbyder i samarbejde med BIMobject® en ny og unik cloud-baseret portalløsning til dine produkter, som synliggør dem i det digitale byggeri. 

Vi er i stand til at hjælpe dig videre med BIM-objekter, uanset hvilket led af bygge/drifts-kæden du befinder dig i. Med BIM-konvertering kan dine objekter indeholde dimensioner, funktionalitet, fagbeskrivelser, egenskabsdata, produktspecifikke informationer og sågar monterings- og vedligeholdelsesvejledninger. Informationer der er specifikke for netop dit produkt.

Og det er smart for dig, for når dit produkt bruges i en tegning, kan du se, hvem der downloader det og hvornår. Bedre lead generering fås ikke!

Derudover kan der trækkes såkaldte 4D- og 5D-statistikker ud af den tegnede bygning. Statistikker som bl.a. bygger på dit unikke produkt, og dermed gør det svært at udskifte med et lignende produkt fra din konkurrent. Dit produkt står således først i køen, når bygherrer og entreprenører vælger leverandør.

Dernæst lægges alle dine BIM-objekter, altså alle dine produkter, i vores bibliotek i skyen.

Herefter er dine produkter direkte tilgængelige for rådgiveren i dennes foretrukne BIM-system via vores plugins.

BIMobject®-portalen kan også tilgås direkte på www.BIMobject.com, og vi kan derudover tilbyde at din del af portalen integreres på hjemmesider efter dit valg.

Med BIM-objekterne liggende i skyen, opnår du mange administrative fordele. Udover at ændringer på BIM-objekterne slår igennem hos rådgiverne, kan du selv administrere dine objekter og eksempelvis indsætte nye data og opdatere links til monteringsvejledninger.

Vi drifter og vedligeholder hele portalen, biblioteket og vores plugins.

Læs mere om BIMobject®     

 

Direktør

Lars Jürgensen

+45 7879 6694 lju@cadesign.dk

Kontakt os

X

Kontakt os

+45 8730 0000